Curlinkoulu alkaa Loimaalla

03.01.2020
-
Mika Matarmaa

Curling Club Loimaa järjestää talven aikana Curlingkoulun. Kurssi on tarkoitettu sekä aloittelijoille, että vähän pelanneille.

Kurssin tarkoituksena on tuoda tutuksi lajin perusasioita, kuten opetella heiton liukutekniikkaa, kierteen merkitystä ja harjausta. Käymme lävitse pelin säännöt ja opettelemme pelin rakentamisen perusasioita. Tällä koululla haemme myös lisää harrastajia rentoon joukkoomme ja pyrimme kehittämään lajia paikallisella tasolla.

Kurssi sisältää neljä jääaikaa Loimaan jäähallissa oppaan kanssa. Kurssin hinta 40 euroa, nuorille pelaajille alle 25v 20 euroa.  Kurssi alkaa sunnuntaina 12. tammikuuta klo 10. Jatkokoulutuskerrat sunnuntaisin 26.1., 9.2 ja 1.3. Tämä tuo ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla kokeilemaan lajia Loimaalla. Meillä on myös ainutlaatuisesti kaikki lajin harrastamiseen tarvittavat välineet ja useita lajia kokenutta osaajaa. Toivotamme lämpimästi mukaan hienon talviolympialajin harrastajaksi. Varusteeksi riittää lämmin ulkoiluvaatetus, sisäpelikengät ja rento mieli. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 10. tammikuuta mennessä eino [dot] merta [at] gmail [dot] com 

www.curlinglubloimaa.fi