Liitolta tukea seuroille curlingkouluja ja jäsenhankintaa varten

Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Curlingliiton  tavoitteena on edistää curlingpelin harrastusta maassamme myötävaikuttamalla uusien seurojen perustamista ja jäsenseurojen ja -yhdistysten toiminnan tehostamista.
Kesän ja alkusyksyn aikana liiton hallituksen alainen seuratyöryhmä on valmistellut kaksi erilaista tukimekanismia, joiden tarkoituksena on tukea seuroja systemaattisessa ja pitkäjänteisessä seuratoiminnan kehittämistyössä.

 

Ilmoitamme, että liitto on sitoutunut kaudella 2019-2020:

1) maksamaan 400 euroa seuroille, jotka järjestävät alueellaan curlingkoulun.

2) maksamaan seuroille 40 euroa jokaisesta seuran jäsenmäärää kasvattavasta uudesta lisenssipelaajasta, eli liiton jäsenmaksun maksaneesta seuran jäsenestä.
 

”Curlingkoulu”-termillä viitataan tässä yhteydessä sellaiseen fyysisesti tapahtuvaan lajiohjaukseen, joka tavanomaisesta seuraesittelystä poiketen on toistuvaa ja syvemmälle lajisubstanssin menevää. Curlingkoulu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole curlingseuran jäseniä ja joilla ei välttämättä ole aikaisempaa kokemusta curlingista. Seuramarkkinoinnissanne curlingkoulu voi olla myös nimeltään jotain aivan muuta, esimerkiksi alkeiskurssi, curlingklubi, jne., mutta sisällön tulisi noudattaa pääpiirteittäin curlingkoululle tehtyjä vähimmäiskriteerejä.
 

Tämän tiedotteen liitteissä on dokumentti, josta löydätte ohjeistuksen ja yksityiskohtaiset tiedot niistä määrällisistä ja laadullisista vähimmäiskriteereistä, jotka curlingkoulun edellytetään täytettävän tukisumman vastineeksi.
Myöhemmin tässä kuussa julkaistaan myös tukimateriaalia curlingkoulun järjestämiseen esimerkkituntien muodossa, joita seurat voivat halutessaan hyödyntää osittain tai kokonaisuudessaan. Lisäksi liitto tarjoaa yksilöllistä apua ja tukea, joten olkaa rohkeasti yhteydessä!

Tässä tiedotteessa mainittuja tukimuotoja koskevissa kysymyksissä pyydämme seuroja ottamaan yhteyttä joko Development Officer Katja Kiiskiseen tai seuratyöryhmän vetäjään Matias Huhtilaiseen:

katja.kiiskinen [at] curling.fi (katja.kiiskinen(at)curling.fi) (puh. +358 40 589 8194)

matias.huhtilainen(at)uef.fi (puh. +358 40 772 9871)

 

HUOM.
Tämä sama tiedote liitteineen on lähetetty 17.10.2019 seurojen postituslistalle, joten jos tiedote ei ole saapunut sinulle seuran edustajana perille, olethan yhteydessä Katja Kiiskiseen, jotta voimme päivittää sähköpostiosoitteenne ajan tasalle.