Curlingliiton syyskokous ja olympiakomitean seura-aktivointitilaisuus Kisakalliossa sunnuntaina 13.10.

Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Tervetuloa edustamaan seuraasi Suomen Curlingliiton 2019 syyskokoukseen, joka pidetään Kisakallion Urheiluopistolla sunnuntaina 13.10.2019 klo 13.00 alkaen!

Ennen syyskokousta klo 10.00 alkaen pidetään Kisakalliossa Suomen Olympiakomitean järjestämä seura-aktivointitilaisuus, johon on saatu paikalle puhuja olympiakomiteasta, joten paikalle toivotaankin osanottoa mahdollisimman monesta seurasta! 

Olympiakomitean vetämään seuratilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä, joten kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos aiot osallistua etänä, niin saat etäyhteyttä varten tarvittavat linkit ja ohjeet.

Syyskokoukseen ei voi Curlingliiton sääntöjen mukaisesti osallistua etänä, joten saavuthan syyskokousta varten paikan päälle!

Liitto tarjoaa tähän tilaisuuteen osallistuville Kisakalliossa lounaan ennen syyskokouksen alkua. Tilaisuus on maksuton.

Kokousmateriaali (toimintasuunnitelma, talousarvio sekä vaihtoehdot liiton uudeksi logoksi) on toimitettu seuroille viikolla 39.

Paikka: Kisakallion urheiluopisto, Kisakalliontie 284, 08360 Lohja
Kokoustila: Syke

Pyydämme seuroja ilmoittamaan paikalle tulevat henkilöt 10.10.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen olli.rissanen(at)curling.fi.