Suomen Curlingliitto hakee valmennuspäällikköä ja lajivalmentajia

Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Suomen Curlingliitossa puhaltavat alkavan kauden myötä uudet tuulet ja liitto käynnistääkin syksyllä 2019 aivan uudenlaisen valmennusryhmämallin, jossa lahjakkailla ja harjoittelusta motivoituneilla yksittäisillä pelaajilla on mahdollisuus harjoitella paljon yhdessä!

Valmennusryhmän harjoitusviikonloput järjestetään Kisakallion Urheiluopistossa ja niitä tullaan järjestämään noin 15 kpl kauden 2019-2020 aikana. Curlingliitto hakee muun muassa tämän toiminnan organisointiin valmennuspäällikköä, sekä lisäksi aktiiviseen valmennustyöhön 2-4 lajivalmentajan valmennustiimiä.

 

Valmennuspäällikön toimenkuva (oto)

  • Valmennuksen kokonaisvaltainen suunnittelu ja organisointi
  • Valmentajakoulutus ja suomalaisen pelitavan laadinta
  • Yhteydenpito seuroihin, Olympiakomiteaan, Kisakallioon ja muihin sidosryhmiin.
  • Mahdollinen valmentaminen (riippuu henkilön osaamisesta ja motiivista).

Odotamme valmennuspäälliköltä hyvää organisointikykyä ja näkemystä kokonaisvaltaisesta valmennuksesta. Tarjoamme innokkaan ja motivoituneen valmennusryhmän, lajivalmentajien tuen sekä mahdollisuuden kouluttautua valmentajana. Näemme, että valmennuspäällikkönä voi toimia myös huippupelaaja, mutta sopimusta tarkastellaan erikseen, jos hänen joukkueensa tulee valituksi olympialajien edustusjoukkueeksi.
 

Lajivalmentajien toimenkuva  (oto)

  • Valmennusryhmän tekniikka ja taktiikkavalmennusta viikonloppuisin (6-12 viikonloppua vuodessa)
  • Valmennusryhmän testaus ja seuranta
  • Etävalmennusapu urheilijoille

Odotamme lajivalmentajilta tsemppaavaa ja vuorovaikutteista asennetta, kykyä hyödyntää nykyaikaista teknologiaa valmennuksen tukena ja hyvää näkemystä curlingista. Tarjoamme innokkaan ja motivoituneen valmennusryhmän, muun valmennustiimin tuen sekä mahdollisuuden kouluttautua valmentajana.

Tehtävät ovat osa-aikaisia ja niistä maksetaan erikseen sovittava korvaus. Sopimus on voimassa aina yhden kauden ajan ja se tarkistetaan kerran vuodessa toukokuussa.
Liitto tukee myös valmentajien jatkokoulutusta, esim. valmentajan ammattitutkintoon. Jatkokoulutuksesta tehdään erillinen sopimus valmentajan kanssa.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset valmennuspäällikön ja/tai lajivalmentajien tehtäviin voi lähettää Suomen Curlingliiton puheenjohtajalle Olli Rissaselle sähköpostilla olli.rissanen(at)curling.fi 15.8.2019 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat:

puheenjohtaja Olli Rissanen   +358 40 553 1233

varapuheenjohtaja Jari Turto  +358 400 590 394