Suomi nappasi toisen voittonsa naisten MM-kisoissa

21.03.2019
-
Kasper Hakunti

Suomi voitti torstain ainoassa ottelussaan Latvian 10-8. Viimeiseen päähän lähdettäessä Latvia johti pisteellä, mutta Suomi rakenteli hyvin hyökkäystään viimeisen kiven edun turvin ja otti päästä lopulta kolme pistettä.

Suomen ensimmäinen merkintä voittosarakkeeseen tuli keskiviikkona, kun vahvasti kisoissa esiintynyt Korea kaatui komeasti 8-3. Suomen saldona on nyt kaksi voittoa ja kahdeksan tappiota, joilla Suomi on yhdessä Tanskan kanssa 11. sijalla. Suomi ja Tanska kohtaavat perjantaina klo 10. Suomen kisat päättyvät perjantaina klo 15 pelattavaan Saksa-otteluun.

MM-kisojen alkusarjan kuusi parasta jatkavat pudotuspeleihin. Tällä hetkellä kärkisijoja pitävät hallussaan Ruotsi, Korea ja Venäjä.

Kisasivut: http://www.worldcurling.org/wwcc2019

Suomen joukkue:
Oona Kauste (kapteeni)
Eszter Juhasz
Maija Salmiovirta
Lotta Immonen
Marjo Hippi
Aku Kauste - valmentaja

Kommentit

Kisat päättyivät suomen osalta mukavan selkeään voittoon Saksasta. Saldona kolme voittoa. Pienellä rypistyksellä lopputulos olisi voinut olla parikin voittoa enemmän, mutta se on jossittelua. Kuitenkin esimerkiksi pronssimitalisti Koreankin kaatui selvin numeroin. Loppupelien (6 joukkuetta) ulkopuolelle jäivät ”yllättäen” mm suuri ja mahtava Kanada.

Pastori

Kisat päättyivät Suomen osalta mukavan selkeään voittoon Saksasta. Saldona kolme voittoa. Pienellä rypistyksellä lopputulos olisi voinut olla parikin voittoa enemmän, mutta se on jossittelua. Kuitenkin esimerkiksi pronssimitali Koreakin kaatui selvin numeroin. Loppupeleissä (6 joukkuetta) ulkopuolelle jäi mm. suuri ja mahtava Kanada.

Pastori