Oulunkylän Curlinghalli etsii tulevaisuuden curlingtähtiä

04.04.2017
-
Oulunkylän Curlinghalli
Jos olet 14-18 vuotias nuori ja kiinnostunut harjoittelemaan curlingia 3-5 kertaa viikossa, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info [at] curlinghalli [dot] fi viimeistään 13.4.2017.Oulunkylän Curlinghalli tarjoaa huhti-toukokuussa uusille junioripelaajille mahdollisuuden tulla harjoittelemaan lajia ohjatusti ilman kustannuksia. Oulunkylän Curlinghalli on valmis sponsoroimaan harjoittelumahdollisuuden valmennuksineen jopa 200 uudelle juniorille huhti-toukokuussa 2017. 

 

Projektin tarkoitus on luoda kilpaurheilun omaisesti harjoittelevat junioriryhmät niin poikien kuin tyttöjen sarjoihin. Kaudelle 2017-2018 projektissa on alustavasti varauduttu ottamaan 20 junioripoikaa ja 20 juniorityttöä. Harjoitteluryhmään kaudelle 2017-2018 valituille jääaika ja valmennus ovat ilmaisia  myös koko ensi kauden.

 Projektin päävalmentajana toimivalla Markku Uusipaavalniemellä on mittava kokemus pelaamisen lisäksi myös valmentamisesta, joten valmennuksen korkea taso yhdessä Oulunkylän Curlinghallin tarjoamien loistavien puitteiden kanssa tarjoaa junioripelaajille oikotien kohti kansainvälistä kärkeä. Uusipaavalniemen mukaan lahjakas pelaaja voi curlingissa päästä kansainväliselle tasolle heittotarkkuudessa jo yhdessä vuodessa, toki opittavaa lajissa riittää tämänkin jälkeen. Yhteydenotot ja lisätiedot: info [at] curlinghalli [dot] fiLisätiedot jatkossa: https://www.facebook.com/curlinghalli/