Suomen Cup 2014

Curlinghalli

Suomen Cup 2014 pelataan Helsingissä Oulunkylän Curlinghallissa 4. – 6.4.2014.

Ensimmäiset joukkueet aloittavat turnauksen jo torstaina 3.4.2014.

Luvassa hienoja heittoja huippuolosuhteissa! Parhaat palkitaan, voittajajoukkueelle 1000 euroa!

Tulokset liitteenä!

 

Kommentit

Liukumiinat - M-Curling 2-9

Oktettipoisto - Juhasz 6-5

Finland 1 - Team Anttila 9-4

 

Hävinneiden T-heitot: Liukumiinat 185cm, Team Anttila 185 cm, Juhasz 176cm 

Liukumiinat ja Team Anttila T-heittojen perusteella jatkavat pelikaaviossa koodeilla B1 ja B2. (peli pe klo 14.00)

 

 

Puhtaalla pelillä Suomen Cup 2014 turnauksessa kohtaavat huomenna

Oktettipoisto (Alarautalammi) ja Finland 1 (Hakunti) 

CCDE (Uusipaavalniemi) ja Sipilä

Nämä neljä joukkuetta nähdään varmuudella vielä sunnuntain loppupeleissä. Muut kaksi finaalipeleihin yltävää joukkuetta selviää lauantain pudotuskierroksilla.

 

Jumbofinaalipaikan ovat tässä vaiheessa saavuttaneet Accelit ja Buddies, joilla on muiden kuin yllämainittujen joukkueiden tavoin myös mahdollista taistella  sunnuntain loppupeleissä B-cup turnauksen voitosta  

Suomen Cup 2014 turnauksen voiton vei Kasper Hakuntin joukkue (Finland 1)

Finaalissa kaatui jatkopään jälkeen järjestävän seuran CC Dominant Eye:n joukkue lukemin 6-5. Hakunnin joukkue kuittasi voitostaan kultamitalien ja kiertopokaalin lisäksi 1000euron palkinnon.

Kolmannen sijan jakoivat semifinaaleissa hävinneet joukkueet Sipilä ja Liukumiinat. Suomen cupin turnauksen (Double cup) ohessa pudonneiden kesken pelatun B-Cupin voiton vei Team MEDVED. Jumbofinaalin voiton pokkasi Buddies.

 Joensuulaisjoukkue Rillandersin kannattajajoukot pitivät ansiokkasti huolta siitä, että peleissä oli katsojia ja ansaitsevat tunnustusta uskollisesta kannustuksesta myös harmittavien vastoinkäymisten kohdalla, kuten viime hetkellä kierteen vaihtumisen vuoksi koettuun karvaaseen tappioon. Hyviä reissuja toivotellaan tälle eurooppaa kiertävälle joukkue+huoltojoukko tiimille.

 Suomen Cup 2014 saatiin pelattua kohtuullisen hyvissä olosuhteissa ja viime vuodesta noussut osanottomäärä ( 4->14) antaa toivoa sille, että Suomen Cup voisi palautua taas pysyvämmin kilpailukalenteriin. Toivon mukaan ensi vuonna kiinnostusta riittäisi myös siihen, että naisjoukkueita  löytyisi tarpeeksi erilliseen naisten sarjaan.

Kiitokset osallistujille. Ensi vuonna uudestaan, jos ei muualla, niin kolmannen kerran peräkkäin Oulunkylässä.