Curlingin Suomen mestaruudet ratkotaan Vierumäellä 6.-9.3.

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Markus Sipilä

Curlingin miesten ja naisten SM-sarjat huipentuvat 6.-9.3. Vierumäellä. Miesten sarjassa mestaruudesta taistelevat erittäin tiukassa sarjassa Kalle Kiiskisen, Markku Uusipaavalniemen ja Aku Kausteen joukkueet. Naisten mestaruudesta on tiukimmin kiinni Sanna Puustisen joukkue, mutta Katja Kiiskisen joukkue hengittää niskaan vain yhden voiton päässä.

Miesten SM-mitalien tilanne on ennen päätösviikonloppua täysin auki. Kalle Kiiskisen kipparoima joukkue pelasi edellisen Hyvinkään peliviikonlopun tappiotta ja nousi kolmossijalta jaetulle kärkipaikalle Markku Uusipaavalniemen joukkueen kanssa. Aku Kausteen joukkue on vain yhden voiton päässä kärkikaksikosta, joten Vierumäellä tullaan näkemään tiukka taistelu SM-mitaleista ja edustusoikeudesta ensi marraskuun EM-kilpailuihin.

Naisten SM-sarjassa Katja Kiiskisen joukkue onnistui voittamaan hallitsevan Sanna Puustisen mestarijoukkueen Hyvinkään viikonlopun päätöskierroksella ja nousi näin sarjataulukossa vain yhden voiton päähän Puustisesta. Joukkueet kohtaavat Vierumäellä kahdesti ja lisäksi Anne Malmin joukkue tekee varmasti kaikkensa sotkeakseen kärkitaistelua.

Miesten ylemmän loppusarjan pelit alkavat torstaina 6.3. klo 14 ja päätöskierros pelataan lauantaina 8.3. klo 16 alkaen. Naisten kärkikaksikon keskinäiset pelit pelataan 7.3. klo 8 ja 8.3. klo 16 alkaen. Mikäli joukkueet ovat tämän jälkeen tasapisteissä, pelataan uusintapeli sunnuntaina 9.3.

Taistelua SM-mitaleista ja EM-edustuspaikoista voi seurata Curling.fi:n reaaliaikaisesta tulospalvelusta. Curlingkanava lähettää ratkaisupelit suorina webbilähetyksinä.

Curling.fi:n reaaliaikainen tulospalvelu

Mediakontaktit

Markus Sipilä (040 715 2615) ja Katja Kiiskinen (040 589 8194)

Kommentit3

RollingStone

9 vuotta 7 kuukautta sitten

Jos veikata pitäisi niin miesten mestaruus on Kiiskisen joukkueen heiniä (ainakin jos Wille on kehissä). Kokemus ja rutiini jylläävät tunnelman tiivistyessä. Himmeämmistä mitaleista taistelevat Akun ja Markun ailahtelevat joukkueet. Sepperi tuskiin sekottaa pakkaa.

Markus

9 vuotta 7 kuukautta sitten

Ennakkotietona, että Curlingkanava viritetään näyttämään pelit, jahka omilta peleiltä ennätämme. Oman joukkueemme peliohjelma on kanavan pystytyksen kannalta varsin epäotollinen, kun pelaamme kolme perättäistä kierrosta torstai-iltana, perjantaiamuna klo 8 ja heti perään perjantaina klo 12. Katsotaan missä välissä saamme tavaraa eetteriin... Jos joku ystävällinen sielu haluaa jeesata asiassa to-pe akselilla, niin voipi nykäistä allekirjoittanutta hihasta.

Markus 

Markus

9 vuotta 7 kuukautta sitten

Curlingkanavan lähetyslaitteiston verkkoyhteyksissä on ongelmia, joiden vuoksi lähetyksiä ei ole saatu eetteriin. Pyrimme keksimään lauantain ratkaisupeleihin jonkun patenttiratkaisun.

Edit: patenttiratakaisu löytyikin nopsasti. Meitä ei paljon 2 rikkinäistä wlania ja 1 poikki oleva fyysinen piuha pidättele!