SM-sarjan ilmoittautuminen 2013-2014 on auki

Toni Sepperi

SM-sarjan ilmoittautuminen on auki. SM-sarjan määrittelemät pelaajamäärät ovat muuttuneet. SM-sarjaan on ilmoitettava vähintään neljä ja enintään kuusi pelaajaa. Jos joukkue ilmoittautuu suoraan alimmalle sarjatasolle osallistumatta avoimeen karsintaan, voi joukkue ilmoittaa kuuden pelaajan sijaan maksimissaan seitsemän pelaajaa. SM-sarjan ilmoittautuminen päättyy 22.9.2013.

Kommentit

Moving Pictures

15.08.2013 - 11:40

Hallituksen pk 6/13 liitteessä mainitaan "Joukkueen tulee kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä nimetä joukkueeseen seuraavan listauksen edellyttämä määrä pelaajia

Miesten ja naisten SM-sarja: vähintään viisi (5) ja enintään kuusi (6) pelaajaa"  Kuitenkin yllä mainitaan "vähintään neljä ja enintään kuusi pelaajaa" Olenko jättänyt jotain lukematta, vai onko tuossa ristiriitaisuus ?

Tuossa kohdassa liitteeseen on jäänyt vanha tieto ja tuo pelaajamääräasia päätettiin kokouksen jälkeen säköhpostitse. Korjaillaan ajallaan. Sarjan sivulla oleva tieto on kuitenkin oikea.

Joni kirjoitti:

Miksi Oulunkylän Curlinghallissa ei pelata?

Ylläpidon kommentti: pelipaikkojen valinnoista ja tarjouspyynnöistä on keskustelua jo muissa topiceissa, joihin muistaakseni Jonikin on itse osallistunut. Jatkokeskustelu tästä aiheista niihin, kiitos.

Markus / Curling.fi ylläpito

Miesten SM-sarjan karsintasysteemin kuvaus on lisätty sarjan etusivulle liitteenä.