Seeprat peittosivat leijonalauman, myös Peura mukana taistossa

Markus Sipilä

Curlingin SM-sarjassa pelattiin viimeistä edellinen peliviikonloppu Oulunkylän curlinghallissa Helsingissä. Anne Malmin hyvinkääläisjoukkue jatkoi vakuuttavia esityksiään ja on selvässä johdossa ennen kahden viikon päästä pelattavaa Kisakallion päätösviikonloppua.

Miesten ylemmässä loppusarjassa nähdään sukupolvenvaihdos, kun Iiro Sipolan kipparoimat leijonanpoikaset veivät viimeisen mitalipelipaikan Kalle Kiiskisen leijonalauman nenän edestä. Sipolan loppusarjapaikka varmistui, kun Tomi Rantamäen seepralauma peittosi Kiiskisen joukkueen jatkopäässä. Kentällä nähtiin liukastelemassa myös Peura.

Aku Kausteella on tukeva kahden voiton etumatka miesten ylemmässä loppusarjassa ennen Tomi Rantamäkeä. Markku Uusipaavalniemen joukkue on kolme voittoa Kaustetta jäljessä ja Iiro Sipola neljä. SM-sarjan päätöskierrokset pelataan Lohjalla Kisakallion urheiluopistossa 23.-25. helmikuuta.

Anne Malmin joukkueessa pelaavat Laura Vallinkivi, Jenni Räsänen, Jenni Sullanmaa, Tuire Autio ja Sari Auvinen. Aku Kausteen joukkueessa pelaavat Jani Sullanmaa, Pauli Jäämies, Janne Pitko ja Leo Mäkelä.

Miesten SM-sarjan tulospalvelu:
www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/7435

Naisten SM-srajan tulospalvelu
www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/7436