Anne Malmin joukkue edelleen kärkipaikalla naisten SM-curlingissa

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Daley Nevantaus

Vierumäellä 13.-15.1. pelattuihin naisten Curlingin SM-sarjan otteluihin lähti Anne Malmin joukkue puhtaalla pelillä kärkipaikalta ja  jatkoi vahvoja otteitaan. Joukkue heitti ja harjasi neljä voittoa viidestä ottelusta. Malmin joukkueen saldona on sarjan toisen peliviikonlopun jälkeen nyt yhdeksän voittoa ja yksi tappio. Lähimpänä, jaetulla kakkossijalla vaanivat Oona Kausteen ja Katja Kiiskisen kipparoimat joukkueet, molemmilla saldona seitsemän voittoa ja kolme tappiota. 

Anne Malmin joukkueen puhtaan pelin sarja katkesi perjantai-iltana Oona Kausteen viime vuoden Suomen mestarijoukkuetta vastaan. Kauste edusti Suomea myös Moskovan EM-kilpailujen B-sarjassa joulukuun alussa ja nosti Suomen takaisin A-sarjaan. Haastajana kauteen lähtenyt Anne Malmin joukkue on kuitenkin saanut hurjan vireen päälle ja johtaa sarjaa kahden voiton etumatkalla kymmenen kierroksen jälkeen. Katja Kiiskinen ja Oona Kauste ovat kuitenkin vielä hyvin iskuetäisyydellä sarjan ollessa nyt puolivälissä.  

Vierumäen naisten SM-viikonlopun päätti yhtenä kärkikamppailuna Malmin ja Kiiskisen tasainen ottelu, joka kääntyi Malmin eduksi kymmenennessä päässä lopulta 8-7.

Naisten SM-sarja jatkuu 10.-12.2. Helsingin Oulunkylän Curlinghallissa.

 

Koko sarjatilanne löytyy alla olevasta linkistä

 http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/7436/sarjataulukot

 

Kommentit