SM-sarjan peliohjelmia julkaistu

Toni Sepperi

Lohjan Kisakalliossa pelattavan mestaruussarjojen avausviikonlopun peliohjelma on julkaistu curling.fi tulospalvelussa. Kyseisenä viikonloppuna pelataan myös joitakin miesten II-divisioonan otteluita.

Jokainen joukkue näkee oman otteluohjelmansa klikkaamalla joukkueet-välilehdeltä oman joukkueensa nimeä.

Miehet: http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/7435/joukkueet
Naiset: http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/7436/joukkueet

Kommentit

jaakko kirjoitti:

Mahtaisiko Curlingkanava näyttää viikonlopun pelejä?

Nimimerkillä kiinnostunut

Veikkaisin, että todennäköisesti koska curlingkanavan laitteisto on jo paikanpäällä kuvaamassa pyörätuolicurlingin MM-karsintoja. Suurin kysymysmerkki lienee curlingkanavaa hoitavan henkilökunnan paikalle saaminen, mutta ainahan tuo on jotenkin hoitunut :)

SM-sarjan peliohjelmat on syötetty tulospalveluun tammikuulle saakka, eli miesten 20.-22.1.2012 peliviikonloppu on viimeinen, joka tulospalvelusta tällä hetkellä löytyy.

Loput peliohjelmat ilmaantuvat tulospalveluun lähiaikoina.

Anne (not verified)

18.11.2011 - 09:10

Miksi tammikuun naisten turnauksessa kaikki joukkueet eivät aloita klo 16?

13.1.2011 klo 16
rata 1 Oksanen-K.Kauste
rata 3 Malmi - O.Kauste

13.1.2011 klo 18
rata 4 Kiiskinen - Vogt

Terve,

Ellenin joukkue kysyi tuota muutosta ja kun se oli otteluohjelman perusteella mahdollista (20 alkavalla kierroksella yksi rata tyhjänä) ja vastustajalle kävi, niin tuo muutos tehtiin. Sinälläänhän pelien ei pidä alkaa samaan aikaan kaikilla. Olikohan toissa vuonna kun naisissa oli seitsemän joukkuetta ja luonnollisesti ohjelmista tulee erilaiset :-)

Samalla tavalla Joensuu (Saastamoinen) miehissä pyysi viime Lohjan viikonlopulta ottelusiirtoa, koska viimeinen ottelukierros olisi alkanut 20.00 ja heillä kotimatka olisi päässyt alkamaan puolilta öin ja matkaa Lohjalta Joensuuhun on melkoisesti. Näin ollen siirrettiin vastustajan hyväksynnällä ottelu tammikuulle Vierumäen viikonloppuun ja muutettiin siellä myös muiden aloitusajankohtia (kysymättä). Eli myös miesten sm-sarjassa on tammikuussa erilaiset alkamisajankohdat. Ei perusteluna ensimmäiselle kohdalle, vaan tietona sitä mahdollisesti seuraavaksi kysyville.

Viime viikonlopun kakkosdivarin otteluohjelmaa muokattiin alkuperäisestä, koska ilmoittautumisessa ei ollut ilmoitettu, että kyseisenä viikonloppuna olisi kakkosdivarin pelejä ja niitä kuitenkin sinne merkkasin. Yhden joukkueen osalta viikonloppu tyhjennettiin peleistä, koska eivät olisi pystyneet siellä pelaamaan.

Otteluohjelmia tehtäessä on koitettu huomioida joukkueiden toiveita ja jo julkaistun ohjelman osalta on pyritty tarkistamaan mahdollisia muutoksia, että ovatko ne mahdollisia. Tuossa yllä on nyt muutama esimerkki tilanteista, joissa muutoksia on tehty. Vastaavasti pelien pelaamista sm-viikonloppujen ulkopuolella jossakin ei ole sallittu.  

Toivottavasti yllä oleva vastaa kysymykseesi. Kirjoittelin otteluohjelmasta viime lehteen jutun ja näiden ohjelmien pyörittäminen ei todellakaan ole mitään helppoa. Jos sen haluaisi helpoksi, se toteutettaisiin varmaankin samalla tavalla kuin monessa muussa lajissa. Ohjelma julkaistaan kauden alussa keneltäkään kysymättä ja ensimmäisestä luovutuksesta joukkue suljetaan sarjasta enempää kysymättä eikä mitään muutoksia sallittaisi. Mielestäni tuollainen johtaa pitkässä juoksussa siihen, että joukkueet jäävät sarjasta pois, jos minkäänlainen jousto ei ole mahdollista ja siksi olen yrittänyt toteuttaa vähän erilaista linjaa.

Jos joku kokee joutuneensa kohdelluksi epäreilusti, niin asiaa käsittelee viime kädessä liiton hallitus ja näistä voi aina kysellä allekirjoittaneelta tai Kilpailuvaliokunnalta.

Teme

Anne (not verified)

20.11.2011 - 20:10

Ymmärrän todellakin nuo pitkänmatkalaiset. Ja niissä pitääkin ehdottomasti joustaa, varsinkin kun pelit keskittyvät tänne etelään.
Ja tiedän, millainen rumba on pyörittää ohjelmia, niin ei tule pieneen mielenkään aiheuttaa sen suhteen lisää työtä.

Mutta tiedänpä myös jatkossa, että tällaisia muutoksia voi pyytää myös pelipaikan lähellä asuvat eli kuka tahansa.