Naisten ja miesten SM-sarjojen ilmoittautuminen on avattu!

Ellen Vogt

Naisten ja miesten SM-sarjojen ilmoittautuminen on avattu! Viimeinen ilmoittautumispäivä pe 9.9.2011.

Lisätietoja ja SM-sarjojen kilpailukutsun löydät kummankin sarjan etusivulta.

Suorat linkit sarjojen etusivuille

SM-sarjojen peliohjelma ei kaikilta osin ole vielä varmistunut. Ohjelma täsmentyy varmistamatta olevien viikonloppujen osalta viikolla 37 ja eri sarjatasojen peliviikonloppujen osalta ilmoittautumisajan päätyttyä, kun osallistuvien joukkueiden lukumäärät ovat tiedossa. Kaikki joukkueet eivät pelaa kaikkina nyt julkaistun ohjelman viikonloppuina, vaikka oman joukkueen sarjatasolle olisikin merkitty turnausviikonloppu.

SM-sarjojen säännöt julkaistaan sarjojen etusivuilla ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Huomioithan, että viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 9.9.2011 ja kaikkien joukkueiden tulee ilmoittautua curling.fi -sivujen kautta. Jälki-ilmoittautumisia ei vastaanoteta! Ilmoittautuminen tapahtuu SM-sarjojen etusivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Lisätietoja saatte ja mahdollisia kysymyksiä sekä toiveita voi lähettää liitto.kilpailuvaliokunta (at) curling.fi.

 

Mukavaa alkavaa curlingkautta toivottaen

Kilpailuvaliokunta

Kommentit

Alkuperäisessä ilmossa oli Kisakallion ensimmäinen mestaruussarjojen viikonloppu (12.-13.11.2011) varmistamatta.

Nyt se viikonloppu on varmentunut jopa niin että pelit alkavat jo perjantaina 11.11.  tarkoittaa myös sitä että Peurungassa varalla ollut I- ja II-divisioonien 27.-29.1.2012 viikonloppu ei toteudu.

 

Ilmoittautumis aikaa kauden 2012 SM sarjoihin on jäljellä enää reilu 2 viikkoa (viimeinen päivä on 9.9.2011). Toivommekin että joukkueet joilla on kokoonpano jo selvillä eivätkä ole vielä ilmoittautuneet kävisivät tekemässä sen mahdollisimman pian, jotta voimme aloittaa ohjelmien suunnittelun mahdollisimman pian.