Mixed SM-kilpailut alkavat tänään

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Janne Ojanperä

Curlingin Mixed SM-kisat alkavat tänään Peurungalla. Sekajoukkueiden suomenmestaruus ratkeaa sunnuntaina.

Mixed-pelimuodossa joukkueet muodostuvat kahdesta nais- ja kahdesta miespelaajasta. Tänä vuonna suomenmestaruutta tavoittelee 12 joukkuetta. Pelit alkavat perjantaina 6.5. klo 14:00 ja finaali alkaa sunnuntaina 8.5. klo 15:30.

 

Tulospalvelu toimii osoitteessa http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/6896

Kommentit8

jaakko

13 years 1 month sitten

On kyllä mielenkiintoinen kisa tulossa ihan joukkueita katsellessa, harmi että ei taida Curlingkanavalla näkyä. Ihan kelpo voittomahikset paperilla näyttäisi olevan jopa puolella joukkueista. En oikein tiedä mitä jengiä pitäis kannattaa, joten onnea kaikille tasapuolisesti, tosin enemmän tutuille vähän enemmän =)

peter

13 years 1 month sitten

Onnittelut Jussin porukalle voitosta sekä myös muille mitalisteille.Olipa mielenkiintoisia ja tiukkoja pelejä. Aikataulu oli kyllä hieman liian tiukka, kun lauantaina oli pakko skipata yhdet treenit, että pystyi nopeasti pukkarissa syömään pizzan. Muuten aamupalan jälkeen olisi ehtinyt syödä vasta klo 22 jälkeen.

Tuittu

13 years 1 month sitten

 

Iloiset Onnittelut minunkin puolesta voittajajoukkueelle kuin myös muille mitalijoukkueille ;)

T.Tuittu

PS, Jaakon kanssa samaa mieltä siitä, että curlingkanavaa olisi ollut mukava katsella viikonlopun aikana.

Teme

13 years 1 month sitten

mutta pelien alkuajat kyllä näyttivät siltä, että taukoja olisi pitänyt olla. Lauantainakin peli 12 ja 16 ja kun pelataan kahdeksan päätä, niin kyllä tuohon pitäisi mahtua ruokataukokin.

Joka tapauksessa onnittelut mitalisteille ja erityisesti tietysti voittajille!

Leox

13 years 1 month sitten

Kiitos kaikille jotka olivat paikalla.

Ruokataukoja olisi pitänyt olla joukkueilla ihan mukavasti, mutta hyvinkin kaikki pelit kestivät 8 päätä ja >= 2,5 h. Leikkimielisesti ehdotankin että vaihdetaan säännöt 8 päästä 124 minuuttiin.

Hämmennystä itselleni herätti myös se kuinka näyttää nykyään olevan vallalla trendi että suomessa kierrokset ovat aina myöhässä. Tällä tarkoitan että pelaajat valmiiksi olettavat ettei olla ajoissa, paitsi aamulla. Eräänkin lauantain kierroksen kohdalla, kolme peliä eli kuusi joukkuetta, ensimmäisen harjoittelun alkaessa vain 1 joukkue oli kaukalossa. Olen itse kokenut asian niin että pahoittelen kun jään kanssa ollaan myöhässä mutta kyllä tämä oli jo jotain. Samoin koen että jos pelaa pitkään ja pitää lähteä hakemaan/syömään ruokaa ja voi tulla kiire niin ilmoittaa vaikka etukäteen tuomarille jolle jos sopii niin odotetaan kyseisen radan joukkuetta hieman, tai jokin kompromissi voidaan yrittää. En osaa paremmin selittää.

Toni Tonille: Käsittääkseni jossain säännöissä sanotaan että jos vastustaja ei ole paikalla niin voittaa arvonnan automaattisesti ja saa hammerin ilman tee-heittoa. Jalomielisesti voi myös itse ottaa ensimmäisen harjoittelun. Pyydän anteeksi jos olen väärässä.

vielä lopuksi Jussille, Jaanalle, Paavolle ja Kirsille sekä niille TeamLeadereille onnea!

 

Ihan varmasti oli sama auto jonka mä aamulla nän!

jaakko

13 years 1 month sitten

Onnea menestyjille! Ois sitä nelosillekin jotain killutinta kaulaan toivonu, mutta ens kerralla epäilemättä!

Leox kirjoitti:

Hämmennystä itselleni herätti myös se kuinka näyttää nykyään olevan vallalla trendi että suomessa kierrokset ovat aina myöhässä. Tällä tarkoitan että pelaajat valmiiksi olettavat ettei olla ajoissa, paitsi aamulla.

Eikös tässä ole helppo sääntö olemassa? Taisit sen itsekin sanoa, eli jos ei ole paikalla häviää arvonnan ja menettää harjoitteluvuoron. Jos vielä virallisesta alkamisajasta myöhästyy, niin häviää ekan päänkin (ja silti hammerin). Oma häpeä se on jos ei paikalla ajoissa ole ja turha siitä muita syytellä. On sitä tainnut itsekin tultua paikalle muutamaan kertaan viime tipassa ja ei tulis mieleenkään vaatia mitään armoa jos ei itse ehdi. Aina toki voi asioista yrittää neuvotella etukäteen.

Pakko kyllä sanoa, että vähän ihmettelen jos 8 pään pelejä ei ole saatu pelatuksi neljän tunnin vuorolla, oli treenit tai ei. Jotain mätää ajankäytössä täytyy olla yleisellä tasolla. Ajanottoa odotellessa...

Leox

13 years 1 month sitten

Vielä ihan tarkennuksena että harjoittelut alkoivat 20 min ennen otteluohjelmaan merkittyä peliaikaa. Harjoittelut kestivät 6 min/per joukkue.

 

Ihan varmasti oli sama auto jonka mä aamulla nän!

peter

13 years 1 month sitten

Neljä tuntia kuulostaa paljolta, mutta pelit kestää sen 2,5 tuntia, kamojen vaihto ja pukkarispekulointi 10 minsaa. Ennen seuraavaa peliä pitää olla puoli tuntia aikaisemmin vaihtamassa taas kamoja, joten aikaa jää n. 45 minuuttia ajaa Laukaan keskustaan, tilata pizzat, käydä kaupassa, ajaa takasin ja syödä, joten ei sitä aikaa mitenkään ruhtinaallisesti jää.

Tuomari sanoi minulle, että hän voi myöhästyttää pelikierrosta hieman, että ehditte syödä, mutta ei sitä sitten tapahtunutkaan.

Ei tämä mikään iso asia ole, mutta puoli tuntiakin lisäaikaa tuohon väliin olisi tehnyt ihmeitä.