Kauste piikkipaikalta SM-curlingin alkusarjan päätösviikonloppuun – Uusipaavalniemi hengittää niskaan

Markus Sipilä

Curlingin miesten ja naisten mestaruussarjojen alkusarjat saadaan päätökseen Helsingissä Oulunkylän curlinghallilla 11.-13.2. Neljä parasta mies- ja naisjoukkuetta lunastavat paikan mitalipeleihin, kun SM-sarja huipentuu Vierumäellä 24.-26.2.

Miesten sarjakärjessä on Aku Kausteen joukkue, jossa pelaavat kapteenin lisäksi Pauli Jäämies, Janne Pitko, Leo Mäkelä, Antti Männynväli ja Erno Koliseva. Sarjakakkosena vain yhden voiton kärkijoukkueen perässä vaanii Markku Uusipaavalniemen joukkue, joten taistelu alkusarjan voitosta tulee olemaan erittäin kiivas. Kärkikaksikko kohtaa toisensa lauantaina klo 16 alkavalla kierroksella.

Tilanne naisten mestaruussarjassa on miehiäkin tiukempi. Tiina Kölhin ja Ellen Vogtin joukkueet ovat ottaneet kaulaa muihin joukkueisiin, mutta jakavat sarjan kärkipaikan. Naisten kärkikamppailu on ohjelmassa sunnuntaina klo 11.30.

Miesten SM-sarjan reaaliaikainen tulospalvelu:
http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/6194

Naisten SM-sarjan reaaliaikainen tulospalvelu:
http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/6195

Curlingkanava lähettää pelejä suorana webbilähetyksinä perjantain klo 16.30 pelikierroksesta alkaen. Livepelejä voi seurata osoitteessa http://www.curling.fi/fi/kilpailut/curlingkanava