Mixed Doubles SM 2011

26.12.2010
-
Olli Malmi

Mixed Doubles ohjelma on lähetetty joukkueiden yhteyshenkilöille.

Myös Mixed Doubles sivustolta löytyy tulostettavat versiot.

Mixed Doubles 2011 Oulunkylä, 31.12.2010-2.1.2011 ohjelma on julkaistu.

ohessa säännöt, pelikaavio ja aikataulu.

Kommentit

Aika isoilla väleillä mennään. Ei tarkempaa statistiikkaa käsillä, mutta kahdeksan päätä ja kymmenen heittoa per pää. Luulisi lyhyemmälläkin kierrolla ehtivän hoitaa jäät. Ja uuden vuoden aattona kolmen tunnin vartominen ennen vikaa kierrosta. Onko alkamisajat ehdottomia vai onko mahdollista tiivistää vapaan jääajan puitteissa?!

”Mitäs minä sanoin, vettähän se vain oli.”

on ollut se, että joutuu pelaamaan heti perään toisen pelin tai lauantaina useamman pelin ehtimättä yhtään huilata. Siksi ohjelma on tehty niin, ettei se laahaisi kauheasti perässä ja joukkueille jäisi aikaa pelien välissä myös haukata jotakin. Ja kokemus on osoittanut, että tässä pelimallissa kun tuppaa olemaan heti alusta alkaen kiviä pesässä enemmän kuin normaali poistopelistä tykkäävä suomalainen haluaa ovat ottelut venyneet. Ja ilman kellotusta näin käynee joka vuosi. Mutta eiköhän tuon perjantain viimeisen kierroksen osalta ainakin ole kaikilla halu päästä hallilta pois mahdollisimman nopeasti ja joustoa löydy.

 

Pyrin varmaan tekemään jäät vikalle kierrokselle mahdollisimman nopeasti edellisen jälkeen, ja oletan näin etukäteen että jos päätuomarin kanssa etukäteen asiasta keskustelee, ja vastustajalle asia sopii niin vika kierros voidaan aikaistaa.

Ihan varmasti oli sama auto jonka mä aamulla nän!