Seniorien SM-kulta Kausteen joukkueelle

Markus Sipilä

Timo Kausteen curlingjoukkue on voittanut yli 50-vuotiaiden seniorien SM-kultaa. Virroilla pelatun turnauksen finaalissa Kai Wistin joukkue kaatui jatkopäälle venyneessä finaalissa luvuin 8-6. SM-kullan lisäksi Kauste pääsee edustamaan Suomea huhtikuun lopussa St. Paulissa Yhdysvalloissa pelattaviin seniorien MM-kilpailuihin.   

Kausteen kipparoimassa joukkueessa pelasivat myös Seppo Malinen, Juhani Heinonen, Jorma Venäläinen ja Yrjö Franssila. Kai Wistin hopeajoukkueessa pelasivat kapteenin lisäksi Paavo Ruottu, Seppo Saarinen ja Kari Tuulari. SM-pronssia voitti Asko Korhosen joukkue, jossa pelasivat myös Esa Ahokas, Matti Tikkanen, Jarmo Halonen ja Jarmo Aaltonen.

Turnauksen tulospalvelu

Kommentit

Olisi mielenkiintoista tietää, että minkälaisia heittoja jäi noihin ryöstöihin viimeiselle kivelle? Niitähän tuli noissa kahdessa viimeisessä ottelussa viimeisissä päissä melkoisesti. Eli oliko voitto jo käytännössä ratkottu ennen viimeistä heittoa, vai jäikö Wistin joukkue vain odottamaan sitä, että mr. President tulee miehen ikään?

Isot kiitokset kaikille lukuisille onnittelijoille ja kanssaeläjille. Eihän tämä taas enää ole edes halpaa (tuskin kivaakaan??), mutta työlle tuli taas kerran kannustinta. Kiitos myös koko meitin tiimille- ette tule jatkossakaan selviämään helpolla kanssani.

Kommentoikoot silminnäkijät noiden varkauksien "helppoutta"??

Sen voin sanoa, että jos olisi tullut niinsanotusti pataan, niin finaalivastustaja (2 kertaa) Kaitsu joukkioineen olisi kyllä varmasti ansainnut yhtähyvin tuon tulevan kokemuksen. Me kait olimme kuitenkin se paineettomampi porukka- kukaties. Kiitos mielettömistä peleistä seuratovereille.

Pastori

Niin unohtamisesta voit tunnistaa seniorin.

Piti nääs kiittää vielä Mikaa hienoista jäänhoidoista ja loppuakohti paranevista olosuhteista. Finaalirata oli aivan tiptop. Reunaradat oli tiettävästi aivan luokattomat ainakin alussa ja keskiradallakin oli viivan toisella puolella suora "ränni" ja toinen ulkoreuna valutti.

Kiitos myös tuomiorovasteille Olli Pr ja Sami poromiehenalulle.

Pistäkää nyt herranpieksut jatkossa lopultakin nää edustuspaikan jakokinkerit jonnekin "takuupaikkakunnalle".

Pastori