Finnish Bonspiel 2010 voitto Sveitsiin

19.04.2010
-
Jari Laukkanen
Finnish bonspiel 2010 029.JPG

Finaaliin selviytyi lopulta kaksi naisjoukkuetta ensimmäisen kerran turnauksen historiassa. Miesjoukkueiden oli siis tyytyminen katsomokomennukseen finaalin aikana. Kirsi Nykäsen Jäiset-joukkue haastoi Sveitsin nuorten maajoukkueen, mutta tasaisen finaalimittelön voitti sveitsiläisten porukka lukemin 7-3 ottaen kuudennesta päästä kolmen varastuksen ja ratkaisten näin ottelun.

Voittajajoukkueessa pelasivat kapteeni Manuela Siegrist, Imogen Oona Lehmann, Claudia Hug ja Janine Wyss. Joukkue on kotoisin Baselista ja sijoittui tämän vuoden juniorien MM-kisoissa hienosti neljänneksi. Matkalla turnausvoittoon sveitsiläiset hävisivät yhden ottelun, heti turnauksen alussa hyvinkääläisjoukkue Mc Foxille. Muuten joukkue napsi pelkkiä voittoja.

Hopealle pelasivat kokeneet, muutaman vuoden takaiset edustusnaisemme Kirsi Nykäsen johdolla. Mukaan joukkueessa olivat Tiina Julkunen, Laura Tsutsunen, Sari Laakkonen ja Nina Pöllänen. Hieno ja menestyksekäs paluu pelikentälle!

Kaikkien otteluiden tulokset löytyvät täältä.

Kommentit

Ja joukkueet on nyt laitettu järjestykseen cup-vaiheen jälkeen teeheittojen tulosten perusteella (samaan aikaan pudonneita on verrattu teeheitoilla), joten nyt sijoitukset ovat myös näkyvissä sarjan etusivulla.