Kiiskinen piikkipaikalta miesten mitalipeleihin, Kölhi ja Vogt jakavat naisten sarjakärjen

Markus Sipilä

Miesten SM-curlingin alkusarja saatiin päätökseen Oulunkylän Curlinghallilla Helsingissä. Ylemmän loppusarjan mitalipeleihin piikkipaikalta lähtevä Kalle Kiiskinen saa seurakseen Markku Uusipaavalniemen, Aku Kausteen ja Toni Sepperin. Naisten mestaruudesta kisaavat kovimmin Tiina Kölhin ja Ellen Vogtin joukkueet.

Miesten mestaruussarja jakaantuu kauden päätösviikonlopuksi ylempään ja alempaan loppusarjaan. Päätöspeleihin lähtee kärjessä Kalle Kiiskisen joukkue, jolla on kaksi voittoa sarjakakkosena olevaa Markku Uusipaavalniemeä enemmän. Loppusarjoissa pelataan kaksinkertainen sarja, joten pelejä on joukkueilla jäljellä kuusi. Mitaleista pelaavat Kiiskisen ja Uusipaavalniemen lisäksi Aku Kauste ja Toni Sepperi, jotka ovat yhden voiton päässä Uusipaavalniemestä.

Naisten SM-sarjassa on eri joukkuemäärän vuoksi pelisysteeminä nelinkertainen sarja, josta Vierumäen päätöspeleissä on jäljellä viimeinen kierros. Sarjakärjen jakavat Tiina Kölhin ja Ellen Vogtin joukkueet kahden voiton erolla kolmantena olevaan Lare Norriin.

Miesten mestaruussarjan aikataulu ja reaaliaikaiset pelitulokset:
http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/4788/tulokset

Miesten mestaruussrajan sarjatilanne:
http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/4788/sarjataulukot

Naisten mestaruussarjan aikataulu ja reaaliaikaiset pelitulokset:
http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/4789/tulokset

Naisten mestaruussrajan sarjatilanne:
http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/4789/sarjataulukot