Rissanen vahvisti asemiaan miesten I-divisioonan kärjessä

Markus Sipilä

Olli Rissasen joukkue vahvisti asemiaan miesten I-divisioonan kärjessä viikonloppuna Peurungalla. Joukkue voitti viikonlopun kaikki ottelunsa ja on vahvimmin kiinni I-divisioonan voitossa alkusarjan jälkeen. Ylempään loppusarjaan tiensä raivasivat Rissasen lisäksi Timo Kausteen, Tauno Kähkösen ja Antti Männynvälin joukkueet.

Rissasen ja Kausteen erottaa sarjataulukossa tosistaan kolme voittoa, joten divisioonan voitto ja ensi vuoden mestaruussarjapaikka on vahvasti Rissasen ulottuvilla. Ylemmässä loppusarjassa pelataan kaksinkertainen sarja eli jäljellä on vielä kuusi peliä.

Viikonloppuna pelattiin myös miesten II-divisioonassa. Vahvimmin viikonlopun selvitti Risto Kolmosen joukkue, joka voitti kaikki pelinsä. Sarjakärjessä on tungosta kun Kolmosen, Mika Matarmaan ja Lauri Perkiön joukkueilla on kaikilla 11 voittoa. Perkiöllä on kuitenkin hienoinen etulyöntiasema loppukautta ajatellen, sillä joukkueella on kaksi peliä vähemmän pelattuna pahimpiin kilpakumppaneihin verrattuna.

Curlingin SM-sarja jatkuu 26.-28.2. Helsingissä Oulunkylän Curlinghallissa. Pelivuorossa ovat tällöin myös miesten ja naisten mestaruussarjat.

Viikonlopun pelitulokset

Sarjataulukot

Kommentit

Kuten  I divarilaiset huomasivat, tein nippaus kokeiluja muutamalle kierrokselle menneenä viikonloppuna.

Kaipaisin vähän kommentteja siitä miltä pelaaminen ko. radoilla tuntui eli millainen ero oli nipatun ja kivitetyn radan käyttäytymisellä (vai oliko eroa), noin pelaajan näkövinkkelistä.

Nopeutta tuntui olevan aika kohtuullisesti molemmilla tavoilla tehtynä. Millaisia havaintoja teitte luiston keston ja nousujen ym. suhteen?

-Mica

Moro. Rata 2 perjantainaklo 16.15. Nipatun radan luisto oli hyvä heti ekasta päästä alkaen, kivetetyillä

radoilla hyvää luistoa sai odottaa ainakin yhden pään. Pelin lopussa luisto huononi, ehkä vähän enemmän

kuin kivetettäessä.  Tästä tosin ei ole kellotettua faktaa.

 

Jakke

Kyllä se luisto huononi vähän, mutta ei mitenkään radikaalisti. Nipatussa radassa oli se hyvä puoli, että sai vetää koko treenin ensimmäistä päätä täysin vastaavassa luistossa.