Rantamäki voitti mixed curlingin Suomen mestaruuden

07.02.2010
-
Antti Männynväli

Viikonlopun aikana Vierumäellä pelatut curlingin Mixed SM-kisat päättyivät Tomi Rantamäen joukkueen juhliin. Sunnuntain finaalissa kaatui Toni Sepperin joukkue lukemin 8-3. Tappio oli Sepperin joukkueelle turnauksen ainoa.

Voiton myötä Rantamäki edustaa Suomea mixed curlingin EM-kilpailuissa tänä vuonna. Kapteenina toimivan Rantamäen lisäksi joukkueessa pelaavat Katja Kiiskinen, Juha Pekaristo ja Bettina Mandelin.

Pronssimitalin nappasi Aku Kausteen joukkue Toni Anttilan nenän edestä. Tiukka pronssiottelu päättyi lukemiin 6-5.

Lisätietoja Mixed SM-kilpailuista
http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/5208

Julkaisuvapaita valokuvia lehdistökäyttöön:
http://www.curling.fi/fi/laji/kuvat/4277

Kommentit

Onnittelut mitalisteille ja etenkin mestarijoukkueelle... osallistujalistaa vilkaisemalla näytti (omaan silmääni) jo ennakkoon, että tämän vuotinen kisa tulee olemaan edelliskausia tiukempi. Toivottavasti jaksaa tulevinakin kausina sekajoukkueiden mestaruus kiinnostaa miesten ja naisten maamme eliittipelaajia!

 

- JeBa - Curling is my middle name!

- JeBa - "The best guard is second shot." -Russ Howard

Onnittelut täältäkin kaikille niille jotka kokevat että jotain onniteltavaa on. Leo oli taikonut todella hyvät ja tasaiset jäät joten kiitokset siitä. Hieno turnaus, hyvä menestys ja hienoja ihmisiä.

Kattelin tossa viikonloppuna myöskin, että ohhoh kun on kova taso tänä vuonna mixed SM:issä. Loisto setti ja todellakin samanlaista kilpailua olisi toivottavissa tulevillekkin vuosille. Kilpailun kauttahan Suomen curling kasvaa ja kehittyy!

 

Onnittelut Tomille, Katjalle, Juhalle ja Bettiinalle! Ja menestystä kohti!

 

kalleportfolio.blogspot.com

kalleportfolio.blogspot.com

Kiitos onnitteluista. Tuo uutisotsikon yksinimisyys kylläkin painottaa asioita vähän hassusti. Tosiasiassa minä olin joukkueessa se, joka pääsi kaikista helpoimmalla. Bettina, Juha ja Katja heittivät niin hyvin, että kovin vaikeita heittoja minulle ei jäänyt. Ja sain lisäksi seisoksella päässä kaikki 9 (2+4+3) peliä, jotka muut urhoollisesti sahasivat päästä päähän ja harjasivat. Ja ajoivat vielä yöksi koteihinsa nukkumaan muutaman tunnin palatakseen aamulla aikaisin pelaamaan.

Kiitos vastustajille hyvähenkisistä ja jännistä peleistä. Erityisesti huomioin nuorten joukkueiden Kölhi+Hakunti+Puustinen+Anttila sekä Juhasz+Sepperi+Hossi+Sullanmaa rohkeant ja taitavat otteet. Tulevaisuuden voittajia.

Leo oli tehnyt hyvät jäät, joiden nousut paranivat koko ajan. Palvelu pelasi myös silloin, kun yhtä peliämme aikaistettiin.

Tomi

Lexalle kiitokset hyvistä jäistä!