SM-cupin voitto Aku Kausteen joukkueelle

Markus Sipilä

Pikasähke Kemijärveltä.

Aku Kausteen kipparoima joukkue on voittanut SM-cupin toisen kerran peräkkäin. Finaalissa Kaustetta vastassa oli Olli Rissasen joukkue. Peli ratkesi Kausteen viimeisellä määrämittaisella heitolla.

Image removed.

Kuva:Jorma Särkelä

 

Kommentit

Kemijärveläisille suuri kiitos hyvin hoidetusta turnauksesta. Mennyt viikonvaihde osoitti taas sen että pienilläkin resursseilla saadaan paljon aikaan kun toimijat ovat mukana suurella sydämmellä.

Varsin läheltä, keskiviikosta asti, järjestelyjä seuranneena ja hieman niihin osallistuneenakin voin sanoa että Kemijärveläiset tekivät kaiken mahdollisen, voimiaan säästämättä, jotta  curlingväki viihtyisi niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin.

SM-cup sai varsin hyvän huomion paikallisessa mediassa mm. paikallinen lehdistö ja radio huomioivat tapahtuman uutisoinnissaan. Tällaisen kiinnostuksen vuoksi on mielestäni hyvin tärkeää saada ko. turnaus vuosittain juuri tällaisille uusille paikkakunnille ja näin auttaa lajin leviämistä läpi Suomen.

After curling keskusteluissa monen eri ihmisen kanssa tuli puheeksi se että olisiko ehkä aiheellista hieman muuttaa tapahtuman nimeä väärinkäsitysten välttämiseksi. SM-cupin status on muuttunut siinä määrin että olisiko ko. turnaukselle parempi nimi esim. "Suomi-Cup" tai vastaava.

Ja lopuksi tietysti vielä onnittelut mitallisteille.

- Mika O.