Curlingin SM-sarja jatkuu Kisakalliossa 13.-15.2.

13.02.2009
-
Markus Sipilä

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa heti.

Curlingin miesten ja naisten SM-sarja jatkuu tänä viikonloppuna Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. Jännitys miesten mestaruussarjassa tiivistyy, kun sarja jakaantuu ylempään ja alempaan loppusarjaan. 

Miesten mestaruussarjan kaksinkertainen alkusarja saadaan päätökseen perjantain jälkeen. Ylempään loppusarjaan ovat tiensä jo varmistaneet Aku Kausteen, Tomi Rantamäen ja Kalle Kiiskisen joukkueet, mutta viimeisestä ylemmän loppusarjan paikasta käydään kova kamppailu Jussi Uusipaavalniemen ja Kimmo Ilvosen joukkueiden välillä. Joukkueiden keskinäinen peli näytetään suorana webbilähetyksenä Curlingkanavalla perjantaina klo 13 alkaen.

Naisten mestaruussarjassa ylemmässä loppusarjassa pelaavat Ellen Vogtin, Helena Timosen, Lare Norrin ja Sari Auvisen joukkueet. Vahvimmista asemista loppusarjaan lähtee Vogtin joukkue, jolla on kahden voitetun ottelun etumatka sarjakakkosena olevaan Helena Timosen joukkueeseen.

Kommentit

Kisakallion olosuhteisiin viikonloppuna tuskin kukaan pelaaja oli/on tyytyväinen, mutta lopputulos peleistä on sellainen, että käytännössä kaikki sarjat ovat vielä aivan auki ennen Vierumäen päätösviikonloppua. Ratkaisematta ovat kaikki mitalit ja miesten puolella myös sarjanousut ja -putoamiset. Toivotaan, että viimeiset pelit pelataan taas hyvällä jäällä, kuten tällä kaudella Vierumäellä aiemmin.

Harmillista kyllä missä kunnossa jäät olivat.

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.