Kauden 2008-2009 alustava kilpailukalenteri

15.09.2008
-
Kilpailuvaliokunta
Alkavan curlingkauden alustava kilpailukalenteri on nyt nähtävillä. Kalenteria tarkennetaan auki olevien turnausten osalta myöhemmin. Muutokset mahdollisia, mutta eivät todennäköisiä.

Vierumäki:   7.-9.11.2008    SM-sarja
Hyvinkää:    14.-16.2008     Juniorit SM
Kangasniemi: 21.-23.11.2008  Seniorit SM
Vierumäki    5.-7.12.2008    SM-sarja
Kisakallio:  19.-21.12.2008  SM-sarja
Vierumäki:   2.-4.1.2009     SM-sarja
Vierumäki:   23.-25.1.2009   SM-sarja
Vierumäki:   6.-8.2.2009     Mixed Doubles SM
Kisakallio:  13.-15.2.2009   SM-sarja
Vierumäki:   20.-21.3.2009   SM-sarja
Vierumäki:    8.-10.5.2009     Mixed-SM

Kommentit

Kiitokset aikataulurungosta, pitääpä ryhtyä saman tien järjestelemään viikonloppuja vapaiksi.

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.

Aikalailla  Toivottavasti junnu SMät ei tuu joulukuun puolelle. Sillon alkaa jo olemaan joulukiireitä, pitäis ulkomaillekkin mennä. Ja MM-karsinnat ovat heti tammikuun alussa, jolloin olisihan se parempi ajoissa tietää sinne suuntaava joukkue! Jonkinlaisia järjestelyitä ja valmisteluita noikin reissut vaativat. Noh katsotaan ja toivotaan ristit sormissa. Tässä meikäläisen kannanotto sinne valiokunnalle, toivottavasti jonkunverran huomioitte näitä pointteja.

 

Mukava yllätys meikäläiselle että tollainen eksoottinen uutuus kuin Kangasniemi seniori SM järjestäjänä. Syysturnaukset ovat melko hyvin kaiketi onnistuneet. Onnea sinne sitten kun ajankohtaiseksi asia tulee! Saa lisää kilpailutoimintaa keskeisempäänkin Suomeen.

 

LiLo for life! jausaa.blogspot.com

kalleportfolio.blogspot.com

Aika karmeita valintoja nuo viikonloput juuri ennen joulua ja heti uudenvuoden jälkeen. Ensimmäinen karsintakin jää väliin kun en arvellut ajankohdan muuttuvan näin paljoa viime vuodesta.

taitaapa ajankohdat olla siitä kiinni, milloin jääaikaa on curlingille saatu (jääkiekko kun tuppaa olemaan aika paljon suositumpi laji tässä maassa), eikä niinkään valintakysymys.

Ymmärrän tämän kyllä, mutta takapakki viime vuodesta on silmiinpistävää.

Plussaa siitä ettei ole kertaakaan kahta peräkkäistä viikonloppua.

Lare on aivan oikeassa siinä, että viikonloppuja ei tässä maassa curlingille jäähalleista varata ihan noin vaan (ellei sitten ole valmis maksamaan todella paljon enemmän).

Ihan henk. koht. mielipiteenä en kyllä ihan ymmärrä mitä erityistä vikaa joulua edeltävässä ja uudenvuoden jälkeisessä viikonlopussa on (normipelaajan kannalta siis, EM-kisoissa pelaavilla voi olla rasitus päällä). Viime vuonnakin pelattiin Mixed Doubles joulun ja uuden vuoden välipäivinä. Nyt nämä ovat sentään täysin "arkiviikonloppuja". Ok, tieto olisi ollut parempi tulla aiemmin, mutta sille nyt ei voi mitään.

Viime kaudella esitetyistä konkreettisista toiveista yksi oli kauden pidentäminen. Nyt se saatiin aikaan ja samalla tosiaan SM-sarjassa ei ole peräkkäisiä viikonloppuja. Ei varmaan ihan kaikki päin mäntyä sentään ole mennyt.

Niin en alkuun edes huomannut, mutta toi viikonloppu 2-4.1 on mitä luultavimmin päällekkäin junnu MM-karsintojen kanssa. Nyt kun junnujoukkueetkin haluaisivat SM-sarjaan osallistua, homma on suhteellisen nihkeä!

http://www.ejcc2009.dk/

Suhteellisen vähän näitä junnukisoja vissiin tutkailtu siellä valiokunnan puolella??

Olisi kiva kuulla jotain kannanottoa/perustelua... 

LiLo for life! jausaa.blogspot.com

kalleportfolio.blogspot.com

Ei tarvitse pelihousuja vielä repiä. SM-sarjalle on varattu yksi viikonloppu enemmän kuin viime vuonna ja jokaisen joukkueen ei välttämättä tarvitse pelata joka viikonloppu. Vaikka kaikkien erityistoiveiden toteuttamiseen ei tänä vuonna ole vastaavaa mahdollisuutta kuin edelliskaudella, ovat luonnollisesti edustustehtävät huomioitavien asioiden joukossa.

Horror

Sivut