SM-sarjan ilmoittautuminen alkaa syyskuun puolivälissä

21.08.2008
-
Kilpailuvaliokunta
Curlingin SM-sarjan 2008-09 ilmoittautuminen kestää syyskuun puolivälistä syyskuun loppuun. Ilmoittautumisen auetessa tiedotetaan tarkemmin kauden aikataulusta ja pelijärjestelmästä.

SM-sarja tullaan pelaamaan viime kautta vastaavalla kuviolla. Oleellisimpina mahdollisina muutoksina ovat pelipaikkojen laajeneminen Vierumäen ja Kisakallion ulkopuolelle sekä turnausviikonloppujen perjantaipäivien hyödyntäminen aikaisemmasta kellonajasta lähtien.

Miesten SM-sarjassa pelataan kauden alussa kaksi karsintaturnausta, joiden perusteella joukkueet voivat saavuttaa pelipaikan korkeammalta sarjaportaalta kuin mihin viime kauden sarjasijoitus oikeuttaa. Sarjaportaina säilyvät mestaruussarja, I-divisioona ja II-divisioona. Naisten SM-sarja tultaneen pelaamaan yhdellä sarjaportaalla mestaruussarjana.

Kilpailuvaliokunta kiittää innokkaita pelaajia kärsivällisyydestä ja tiedottaa erityisesti viikonloppujen aikatauluista niin pian kuin ne lopullisesti varmistuvat.

Kommentit

Eilen Loimaan seurahovilla kuultujen vahvistamattomien huhujen mukaan tulevalle talvikaudelle on jo varattu noin 7 peliviikonloppua ja muutaman viikonlopun osalta tilanne on snadisti auki.

Olisikos näiden jo varattutjen viikonloppujen päivämääriä mahdollista saada näkyville inttärwebbiin, niin voisi tehdä edes alustavia kalenterihuurusteluja töissä?

-Markus

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.

Komppaan Markusta! Monien talvikalenteri täyttymässä ja olisi mukava kuulla sm-turnauksen aikatauluista. 

Roll the Bones

Roll the Bones

Niin, mitä tää nyt on? Ilmoittautuminen alkaa - ja myös loppuu - ihan kohta eikä aavistustakaan missä pelataan ja koska?

Samoja tietoja tässä itsekkin odottelen. Ja lisäksi olisi kiva tietää että mihin rakoon ne Junnu SM kisatkin istuvat kalenteriin. Nyt kun täällä lapissa häärää, niin on kiva suunnitella suhteellisen ajoissa nää pakolliset menot. Kiitos.

 Junnu SMät kumminkin vissiin osuu johonkin marraskuulle viimeistään??? Ja onko ne Hyvinkäällä?

 Apua. haha 

LiLo for life! jausaa.blogspot.com

kalleportfolio.blogspot.com

Mihin aikaa karsinnat on suurinpiirtei?

 

Karsinnat on yleensä ollu marraskuun lopulla / joulukuun alussa, niin varmaan tulevallakin kaudella..

Olin eilen yhteyksissä Jaakon kanssa SM-sarjailmojen kanssa, kilpailuvaliokunta on käsittääkseni avaamassa sitä ihan parin päivän sisällä.

Eli varmaankin kohta saadaan tietää myös noita kaivattuja päivämääriä.

-Markus

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.