Iso kiitos

17.03.2008
-
Yrtsi
Kiitokset kaikille vapaaehtoisille!

Vierumäen MM-kisat ovat ohi, on kiitosten aika. Haluan omasta puolestani välittää eteenpäin niitä lukuisia kiitoksia joita olen vastaanottanut kisojen aikana. Ne kuuluvat teille kaikille jotka työskentelitte vapaaehtoisina kisojen onnistumiseksi! Vaikka te jouduitte venymään moneen suuntaan ja työtä riitti aamusta iltaan, te onnistuitte luomaan rennon ja välittömän tunnelman, jonka pelaajat ja kisavieraat kiittäen huomioivat. Siis iso KIITOS teille kaikille.

Tähän loppuun vielä kaksi erityismainintaa ihan nimen kanssa: Kiitokset Markukselle, pidit meidän palvelinta pystyssä ja parsit softaa aina kun tilanne oli päällä!

Toinen erityismaininta ja kiitos Leo "Toni Müller" Mäkelälle. Aloitit noin viikon ennen meitä muita tekemällä jäitä n. 20 tuntia vuorokaudessa ja siirryit sitten ratatuomariksi kilpailujen ajaksi. Tuomaroinnin ohessa avustit edelleen jäänteossa ja kun näitä tehtäviä ei aina ollut, sinulla riitti virtaa päivystää kisatoimistossa puhelinta, toimia venäjän tulkkina, autokuskina, lipunkantajana ja muissa kisaorganisaation osoittamissa tehtävissä...!!! Jo tämän luetteleminen hengästyttää

Kiitollisena Yrtsi

Kommentit

Yritin jo loppubanketissa kiittää kaikkia tapaamiani henkilökohtaisesti, mutta yhtyen 100 prosenttisesti Yrtsin sanoihin, KIITOS kaikille mukana olleille niin omasta kuin kisaorganisaationkin puolesta. Vaikka vapaaehtoisia oli niukasti, niin työ sujui sitäkin paremmin - TE TOIMITTE ESIMERKKINÄ SUOMALAISEN CURLINGIN VOIMASTA!!

Toivon ja uskon, että kisoista jäi kokemuksia ja muistoja, jotka kantavat pitkälle curlingharrastuksemme parissa! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!!

Olli

OlliJR

Vaikka Yrtsi tuossa jakoikin kiitosta meikäläiselle oikein erityismainintojen kera, kuuluvat suurimmat kiitokset kaikille teille, jotka paahdoitte ympäripyöreitä päiviä Vierumäellä.

En valitettavasti itse päässyt tällä kertaa paikan päälle avuksi, mutta molempina lauantaipäivinä touhuanne vierestä seuranneena nostan lätsää todella korkealle. Te piditte kisat pyörimässä ja teitä ei ollut työmäärään nähden todellakaan liikaa.

Curling.fi pysyi kisojen ajan pystyssä, vaikka vastaan tuli varsin mielenkiintoisia tilanteita. Sivuston siirto tehokkaampaan palvelinympäristöön tuli todellakin tarpeeseen, sillä sivustolla kävi aikavälillä 8.-16.3. yhteensä lähes 32 000 vierailijaa, jotka tekivät yli 260 000 sivulatausta. Kävijäpiikkien aikoina tuloksia jännitti pitkälle yli 200 samanaikaista käyttäjää. Haluan vielä kerran kiittää Kotikokki.netin Teroa, jota ilman palvelin olisi kipannut kovan kuorman alla niin että rytinä olisi kuulunut Vierumäelle saakka.

Kun nyt kävijätilastot tuli avattua, niin jatketaanpa nippelitiedon parissa. 

Kanadalaiset olivat kaikkein innokkaimpia fanittajia webissä, heidän osuutensa tuosta reilusta 30 000 kävijästä oli hieman reilut 5400. Suomi sijoittui tällä(kin) mittarilla mitattuna kakkoseksi (n. 4900) ja britit kolmanneksi (n. 4700).

Seniorikisat  kiinnostivat webbiyleisöä mixed doublesia hivenen enemmän, sillä noista 260 000 sivulatauksesta melkein 129 000 osui sennukisojen tulospalveluun. Mixed Doubles -sivuja ladattiin noin 87 000 kertaa.

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.

Talkoohommia läheltä seuranneena ja vähän osallistuneenakin voin kyllä sanoa Ollille että varmasti jäi kokekemuksia ja muistoja  joita voi sitten joskus vaikka kiikkustuolissa muistella. Varsinkin jäänteon alkuvaihe näytti mitä jääntekijän arki voi olla kun kaikki ei aivan menekkään käsikirjoituksen mukaan.

Päivien pituus oli  kyllä aika lähellä tuota Yrtsin mainitsemaan n. 20 tuntia. Itse laskeskelin tuossa että jäänteon alkuvaiheessa, sunnuntai-iltapäivän ja perjantain harjoitusten välillä tuli työskenneltyä hallilla jotakuinkin 83 tuntia.

Omasta ja muidenkin jääryhmän jäsenten puolesta täytyy minun puolestani kiittää Karia joka kiitettävästi hoiti jääryhmän huollon varsinkin ensimmäisellä viikolla ja piti meidät pystyssä mm. päivittäisillä energiajuoma annoksilla ( myös alkoholittomilla ).

Toivon että jokaiselle jääntekoryhmässä mukana olleelle tarttui ainakin jotain tietoa viemiseksi kotiseuroihinsa. Vaikka ryhmä oli varsin pieni niin maa oli edustettuna melko kattavalla otoksella ja suomalaisryhmään toi vielä oman sympaattisen mausteensa Ivo joka toivottavasti saa hyödynnettyä saamaansa tietoa Tallinnan suunnalla.

Lopuksi vielä Onnea ja suuret kiitokset niin sennu kuin mixed joukkueille, te teitte näistä ikimuistoiset kisat. Varsinkin Annen ja Jussin menestys teki varmasti hyvää lajillemme vaikka medianäkyvyys olikin olematonta.

 Hyvinkään jäitä mielenkiinnolla odotellen :)

- mika o.