Riku Harjulan joukkue mitalipeleihin juniorien B MM-kisoissa

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Curling.fi Authors

Tämä uutinen on siirretty Suomen Curlingliiton vanhalta webbisivustolta. Uutisen mahdolliset liitetiedostot ja kuvat puuttuvat. Uutinen saattaa sisältää rikkinäisiä linkkejä vanhan sivuston osoitteisiin. Pahoittelemme.

Hallitseva juniorien Suomen mestari, Riku Harjulan joukkue on esittänyt vakuuttavia otteita juniorien B MM-kisoissa Tårnbyssä, Tanskassa. Juuri päättyneen voitokkaan Ranska -pelin jälkeen Harjula on varmistanut oman lohkonsa jaetun ykkössijan yhdessä Korean joukkueen kanssa.

Joukkueemme voitti alkulohon peleistä yhtä lukuunottamatta kaikki, ainoan tappion tullessa eilisessä pelissä USA:ta vastaan. Näin ollen Suomen pojat ovat mukana mitalipeleissä sekä tavoittelemassa paikkaa junorien varsinaisiin MM-kisoihin Kanadaan. Suomi ja Korea pelaavat tie break pelin lohkon ykkössijasta, kun kaksi parasta kummastakin lohkosta pääsevät siis jatkopeleihin. Alkulohkon pelissä Harjulan joukkue kaatoi Korean! Toisesta lohkosta jatkopeleihin menevät Tsekki ja Italia, jotka myös pelaavat tie break pelin lohkovoitosta.

Tyttöjen puolella Katja Kiiskisen nuori ja kokematon joukkue on toistaiseksi voittanut vain yhden pelin, mutta on jo kuitenkin antanut tiukan vastuksen monelle paljon kokeneemmalle joukkueelle. Tyttöjen joukkueemme onkin keräämässä nimenomaan kokemusta tuleville kausille, mutta toivottavasti jäljellä olevista peleistä irtoaisi vielä toinenkin voitto! Tyttöjen puolella johdossa ovat toistaiseksi puhtaalla pelillä Tanska ja Tsekki.

- Olli Rissanen