Valmentajakoulutus


Suomen Curlingliiton ja Olympiakomitean järjestämä koulutus

Kalle
Tarkkuuslajien I- ja II-tason valmentajakoulutuksen suorittanut kokenut edustuspelaaja Kalle Kiiskinen on hoitanut valmentajakoulutuksen lajiviikonlopun opetuksen useana vuonna
(Kuva: WCF/Alina Pavlyuchik)

Curlingin valmentajakoulutusta järjestetään yhteistyössä Olympiakomitean tarkkuuslajien ryhmän kanssa.
Suomen Curlingliitto korvaa koulutukseen osallistuvien jäsenien koulutusmaksusta 50 %.

Koulutus sisältää yhteensä kolme lähijaksoa (pe-su), joista kaksi on yleisjaksoja ja kolmas toteutetaan lajikohtaisesti.
Koulutus sisältää lähijaksojen lisäksi oppimistehtäviä. Lähijaksot painottuvat tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä.
Luvassa on siis paljon verkostoitumista ja yhdessä oppimista muiden valmentajien kanssa. Koulutuksessa käytetään kurssikirjaa, josta saat lisää teoreettista tietoa.
Lähijaksoilla tietoa jalostetaan yhdessä sovellettavaksi arkivalmennuksessa. Lukemalla ja omaksumalla etukäteen koulutuksessa käsiteltäviä asioita saat enemmän irti koulutuksen sisällöistä ja annista.

Tällä sivustolla ja Suomen Curlingliiton "Curling Finland" -Facebook-sivuilla ilmoitetaan tulevista valmentajakoulutuksista. 

Tästä uutisesta pääset lukemaan lisätietoa tulevan syksyn 2020 valmentajakoulutuksesta ja löydät myös ilmoittautumislinkin koulutukseen:

https://www.curling.fi/fi/uutiset/2020/14146


Suomen Curlingliiton hallitukselta, valmennuspäälliköltä ja toiminnanjohtajalta voi aina tiedustella myös mahdollisia seurojen tarpeiden mukaan räätälöityjä ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia. Yhteystiedot löydät sivustolta kohdasta CURLINGLIITTO JA SEURAT. 

Seuraava Olympiakomitean kanssa yhteistyössä järjestettävä valmentajakoulutus on syksyllä 2021.

Valmentajakoulutuksen tasot ja eri tasoilla käsiteltävät aiheet:

Taso 1 - Harjoittelukerran suunnittelu ja toteutus
Taso 2 - Harjoitusjakson suunnnittelu ja toteutus
Taso 3 - Kauden suunnittelu ja toteutus

Lisätietoja:

Katja Kiiskinen 
Toiminnanjohtaja
katja.kiiskinen [at] curling.fi

040 5898 194

Ryhmäkuva syksyn 2018 tarkkuuslajien valmentajakoulutuksen kävijöistä - joukossa myös tuttuja curlingkasvoja (Kuva: Elina Virtaala)
Ryhmäkuva syksyn 2018 tarkkuuslajien valmentajakoulutuksen kävijöistä - joukossa myös tuttuja curlingkasvoja
(Kuva: Elina Virtaala)