Finnish wheelchair curling championships 2023-2024

KILPAILUKUTSU
Pyörätuolicurlingin SM-kilpailu järjestetään 15.-17.9.2023 Harjavallassa. SM-kilpailun voittaja edustaa Suomea 4.-11.11.2023 Lohjalla järjestettävissä pyörätuolicurlingin B MM-kilpailussa.
Ilmoittautuminen pyörätuolicurlingin SM-kilpailuun avataan 6.8.2023. Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2023. 

OSALLISTUMISOIKEUS
Osallistumisoikeus SM-kilpailuihin on kaikilla Suomen Curlingliiton jäsenseuroihin kuuluvilla pyörätuolipelaajilla, joilta löytyy kilpalisenssi. SM-kilpailuun voivat osallistua myös luokittelemattomat pelaajat, mutta tällöin joukkue ei voittaessaan voi saada edustusoikeutta.

Jos joukkuesi haluaa edustaa Suomea syksyn B MM-kilpailuissa, joukkueen tulee olla WCF:n sääntöjen mukaisesti edustuskelpoinen kyseiseen arvokilpailuun. Tämä tarkoittaa, että joukkueen kaikilla pelaajilla tulee olla WCF:n hyväksymä luokitus, joukkueessa tulee olla vähintään neljä pelaajaa ja joukkueessa tulee olla sekä nais- että miespelaajia. Jos joukkueen jäsen on osallistunut aikaisemmin WCF:n kilpailuihin, niin luokitus on ok.  Koska WCF luokittelee pelaajia ainoastaan arvokisojen yhteydessä niin SM-kilpailuun hyväksytään myös lääkärin tai fysioterapeutin suorittama luokitus.  Kansainvälisen curlingliito ohjeet luokitukseen. 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 
‚Äʬ† ¬†Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen kapteenin sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Hyvink√§√§
‚Äʬ† ¬† Ilmoita lis√§tietokent√§ss√§ joukkueen yhteyshenkil√∂n nimi, puhelinnumero, s√§hk√∂posti- ja laskutusosoite.

‚Äʬ† ¬†Ilmoita joukkueeseen kapteenin lis√§ksi 2-5 pelaajaa
‚Äʬ† Tutustu kilpailun s√§√§nt√∂ihin. SM-kilpailujen yleiset s√§√§nn√∂t ovat omalla sivullaan ja kilpailukohtaiset s√§√§nn√∂t t√§m√§n sarjasivun S√§√§nn√∂t-v√§lilehdell√§.¬†
 
LISENSSI

SM-kilpailuun osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta ja varmistaa, että Suomisportin Sportti-ID on tallennettu omaan Curling.fi -pelaajaprofiiliin. Osta lisenssisi ajoissa.  Ohjeet lisenssin ostoon ja pelaajaprofiilin päivttämiseen...

Mikäli pelissä pelaa pelioikeudeton pelaaja, (ei ole minkään seuran jäsen, ei ole ostanut lisenssiä tai Sportti-ID puuttuu Curling.fi:n pelaajaprofiilista) tuomitaan kyseinen peli hävityksi.

OSALLISTUMISMAKSUT

Pyörätuolicurlingin SM-kilpailun osallistumismaksu on 75 euroa / peli / joukkue, kuitenkin maksimissaan 300 e / joukkue.

Mikäli joukkueen molemmat pelaajat ovat kilpailun alkaessa juniori-ikäisiä (21 vuotta tai alle), joukkueen osallistumismaksu on  -50% edellä ilmoitetusta.

ANTIDOPINGASIAT

Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

LIS√ĄTIETOJA

Kilpailuvaliokunnan edustaja (sääntö- ja pelisysteemiasiat): Lotta Immonen: lotta [d o t] immonen22 [a t] gmail [d o t] com (lotta[dot]immonen22[at]gmail[dot]com)

Email address of the organizer
liitto [d o t] kilpailuvaliokunta [a t] curling [d o t] fi

Ilmoittautuminen

  • Registration is closed.
  • Registration deadline: 08/31/2023 - 23:59