Finnish wheelchair mixed doubles championships 2023-2024

KILPAILUKUTSU
Pyörätuoliparicurlingin SM-kilpailu järjestetään 5.-7.1.2023 Harjavallassa. SM-kilpailun voittaja edustaa Suomea 10.-16.3.2024  Koreassa järjestettävissä pyörätuoliparicurlingin MM-kilpailussa.
Ilmoittautuminen pyörätuoliparicurlingin SM-kilpailuun avataan 1.11.2023. Ilmoittautuminen päättyy 30.11.2023. 

OSALLISTUMISOIKEUS
Osallistumisoikeus SM-kilpailuihin on kaikilla Suomen Curlingliiton jäsenseuroihin kuuluvilla pyörätuolipelaajilla, joilta löytyy kilpalisenssi. Joukkueeseen tulee nimetä yksi naispelaaja ja yksi miespelaaja. Varapelaajat eivät ole sallittuja. SM-kilpailuun voivat osallistua myös luokittelemattomat pelaajat, mutta tällöin joukkue ei voittaessaan voi saada edustusoikeutta.

Jos joukkueesi haluaa edustaa Suomea kevään 2023 MM-kilpailuissa, niin molemmilla joukkueen jäsenellä pitää olla WCF:n hyväksymä luokitus. Jos joukkueen jäsen on osallistunut aikaisemmin WCF:n kilpailuihin, niin luokitus on ok.  Koska WCF luokittelee pelaajia ainoastaan arvokisojen yhteydessä niin SM-kilpailuun hyväksytään myös lääkärin tai fysioterapeutin suorittama luokitus.  Kansainvälisen curlingliiton ohjeet luokitukseen liitteenä. 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 
‚Äʬ† ¬† Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen molempien pelaajien sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Kiiskinen, Hyvink√§√§
‚Äʬ† ¬† Ilmoita lis√§tietokent√§ss√§ joukkueen yhteyshenkil√∂n nimi, puhelinnumero, s√§hk√∂posti- ja laskutusosoite.
‚Äʬ† ¬† Tutustu kilpailun s√§√§nt√∂ihin. SM-kilpailujen yleiset s√§√§nn√∂t l√∂yd√§t ‚Äúkilpailut‚ÄĚ -v√§lilehdelt√§ ja kilpailukohtaiset s√§√§nn√∂t t√§m√§n sarjasivun v√§lilehdelt√§.
 
LISENSSI

SM-kilpailuun osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta ja varmistaa, että Suomisportin Sportti-ID on tallennettu omaan Curling.fi -pelaajaprofiiliin. Myös valmentaja tarvitsee lisenssin päästäkseen pelialueelle ja valmentajan penkille. Valmentajalle riittää harrastelisenssi. Osta lisenssisi ajoissa.  Ohjeet lisenssin ostoon ja pelaajaprofiilin päivttämiseen...

Mikäli pelissä pelaa pelioikeudeton pelaaja, (ei ole minkään seuran jäsen, ei ole ostanut lisenssiä tai Sportti-ID puuttuu Curling.fi:n pelaajaprofiilista) tuomitaan kyseinen peli hävityksi.

OSALLISTUMISMAKSUT

Pyörätuoliparicurlingin SM-kilpailun osallistumismaksu on 300e/joukkue.

Mikäli joukkueen molemmat pelaajat ovat kilpailun alkaessa juniori-ikäisiä (21 vuotta tai alle), joukkueen osallistumismaksu on  -50% edellä ilmoitetusta.

ANTIDOPINGASIAT

Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

LIS√ĄTIETOJA

Kilpailuvaliokunnan edustaja (sääntö- ja pelisysteemiasiat): Lotta Immonen: lotta [d o t] immonen22 [a t] gmail [d o t] com (lotta[dot]immonen22[at]gmail[dot]com)

Email address of the organizer
liitto [d o t] kilpailuvaliokunta [a t] curling [d o t] fi

Ilmoittautuminen

  • Registration is closed.
  • Registration deadline: 11/30/2023 - 23:59