Hyvinkää local league 2017-2018

Hyvinkää curling ry:n paikallissarjassa pelataan syyskierroksella alkulohkot joiden perusteella joukkueet jaetaan kevätkierrokselle ylempään ja alempaan loppusarjaan. Sarjamaksuun sisältyy noin 20 peliä ja jääaikaa harjoituksia varten.

Joukkueen osallistumismaksu on 250 euroa, jos ilmoittaudutte sarjaan jo nyt ennen 15.6., tuon ajankohdan jälkeen ilmoittautuneiden joukkueiden maksu on 300,-/ joukkue.

Joukkueet sijoitetaan syyskierroksen alkulohkoihin edelliskauden sijoitusten mukaisesti. Uudet joukkueet sijoitetaan lohkoihin Hyvinkään Curling ry:n hallituksen toimesta.

  • Joukkueen pelaajamäärää ei ole rajoitettu.

Ilmoittautumisen yhteydessä pitäisi ilmoittaa lisätietokenttään kaikkien joukkueen jäsenten nimet ja yhteystiedot (osoite, sähköposti ja puhelinnumero). Samalla voitte esittää peliaikatoiveita. Sarjan pelaaminen pelkästään arki-iltoina tai viikonloppuisin on mahdollista.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.06.2017 edullisemmalla hinnalla, avaamme tämän jälkeen ilmoittautumisen uudelleen. Ilmoittautuminen koskee kaikkia joukkueita.

Sarjapelit alkavat heti kun ilmat ovat suosiolliset ja pääsemme jäädyttämään.

Ohje joukkueen luomisesta

Mahdollisia kysymyksiä voi esittää osoitteeseen hallitus(ät)hyvinkaancurling.fi

Ilmoittautuminen

  • Registration is closed.
  • Registration deadline: 01/13/2018 - 01:45

Final standings