Seniorien 60+ SM-kilpailu 2021-2022

KILPAILUKUTSU
Ilmoittautuminen Seniorien  60+ SM-kilpailuun on avattu. Ilmoittautuminen päättyy 13.3.  Seniorien SM-kilpailut järjestetään 1-3.4 Loimaalla.   Jääntekijänä toimii Aimo Viitasaari ja muista järjestelyistä  vastaa CC Loimaa. Kilpailuissa käytetään liiton kivisarjoja D, E, F ja G. 

OSALLISTUMISOIKEUS
Osallistumisoikeus SM-kilpailuihin on kaikilla Suomen Curlingliiton jäsenseuroihin kuuluvilla pelaajilla, joilta löytyy kilpalisenssi. Seniorikisoihin osallistuvan pelaajan ikä pitää olla 60v tai yli.  Kisoihin voi osallistua sekajoukkueella (= joukkueessa sekä miehiä että naisia) ja myös pyörätuolicurlingin pelaajat. 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 

  • Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen kapteenin sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Hyvinkää
  • Ilmoita lisätietokentässä joukkueen yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero,  sähköposti- ja laskutusosoite.
  • Ilmoita joukkueeseen kapteenin lisäksi 2-4 pelaajaa  HUOM. Kisaan voi osallistua siis kolmellakin pelaajalla
  • Tutustu liitteenä oleviin sääntöihin. 
     

LISENSSI
 SM kilpailuihin osallistuminen edyllyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta.  Kilpalisenssin hinta on 57€, ja se sisältää pakollisen vakuutuksen. Osta lisenssisi ajoissa.  KATSO OHJEVIDEO   

OSALLISTUMISMAKSUT
50€/peli (maksimissaan 300€/joukkue)

ANTIDOPINGASIAT
Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

KORONAOHJEET
Kilpailuun osallistuvilta pelaajilta edellytetään negatiivista koronan kotitestiä. Pelaaja tekee testin omatoimisesti ennen ensimmäistä peliä. Testin voi tehdä edellisenä iltana. 

LISÄTIETOJA
Kilpailuvaliokunnan edustaja ( sääntö- ja pelisysteemiasiat): Mika Äikiä  p. 050 355 8955 mika [d o t] aikia [a t] gmail [d o t] com (mika[dot]aikia[at]gmail[dot]com) 
Kilpailun valvoja: Seppo Nissinen  p. 040 510 9033 sjnissinen [a t] gmail [d o t] com (sjnissinen[at]gmail[dot]com)
CC Loimaa: Mika Matarmaa 050 052 1051  mika [d o t] matarmaa [a t] gmail [d o t] com (mika[dot]matarmaa[at]gmail[dot]com) 
 

Kilpailun järjestäjän sähköpostiosoite
mika [d o t] matarmaa [a t] gmail [d o t] com

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.03.2022 - 22:00

Kilpailun kalenteritapahtumat