Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Miesten ja naisten mestaruudet ratkesivat Lohjalla

photo

Lohjalla ratkottiin miesten ja naisten mestarit. Naisissa Sanna Puustisen kipparoima joukkue uusi viimevuotisen mestaruutensa. Miehissä hallitseva mestari vaihtui ja on nyt Kalle Kiiskisen kipparoima.

Kevätkauden juniorileirit Ahvenanmaalla ja Harjavallassa

photo

Suomen Curlingliitto järjestää kevätkaudella kaksi juniorileiriä. Ensimmäinen leiri järjestetään Ahvenanmaalla Vianor Curlingcenterissä pe 20.3 - su 22.3.2015. Toinen leiri järjestetään Harjavallassa 18.-19.4.

Ahvenanmaan leirin ilmoittautuminen on auki. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 1.3.2015. Harjavallan leiristä on luvassa lisätietoa lähiaikoina.

PT-CURLING: Suomi voittaa pyörätuolicurlingin MM-pronssia kotikisoissa

photo

Kisakallio, Lohja – Pyörätuolicurlingin MM-kilpailut saatiin tänään päätökseen, kun Kiina kohtasi Venäjän finaalissa ja Suomi taisteli ensi kertaa pyörätuolicurlingin historiassa MM-mitalista pronssiottelussa Slovakiaa vastaan.

PT-CURLING: Suomi varmisti paikkansa pyörätuolicurlingin MM-kilpailuiden pronssiottelussa

photo

Kisakallio, Lohja – Suomi kohtasi tänään 3v4 -jatko-ottelussa turnauksessa neljänneksi sijoittuneen Slovakian joukkueen. Jännittävä trilleri venyi aina jatkopäälle asti lukemissa 5-5 siten, että Slovakia pääsi hyötymään jatkopäässä viimeisen kiven edusta. Suomen hieno taistelu ei aivan riittänyt, vaan Slovakia nappasi jatkopäässä viimeisellä kivellä tarvittavan pisteen ja vei voiton lukemin 6-5.

PT-CURLING: Suomi tekee PT-curlinghistoriaa nappaamalla paikan mitalipeleissä pyörätuolicurlingin MM-kilpailuissa

photo

Kisakallio, Lohja – Suomen pyörätuolicurlingjoukkue on napannut historiallisen jatkopaikan pyörätuolicurlingin MM-kilpailuissa, kun alkukierroksen pelit on saatu tänään päätökseen.