1 x 2 - Ketkä menestyvät EM-kisoissa ja kuinka käy Suomen?

Curlinglehden numero
Juttutyyppi
Kirjoittaja
Tommi Häti
Kuvat
-
Liittyvät artikkelit

Culinglehden toimitus ja kokenut kehäkettu Markku Uusipaavalniemi laittovat maat järjestykseen ja miettivät Suomen menestysmahdollisuuksia tulevissa EM-kisoissa.

Toimituksen veikkaus

Miehet

Viime vuosien kovimmat eurooppalaisnimet Ultsrud ja Murdoch korjaavat potin. Suomen kohtalona on jäädä A-sarjan häntäpäähän, jopa viimeiseksi. Yksi voitto tulee häntäpään porukalta.

1. Skotlanti
2. Norja
3. Sveitsi
... 9. Suomi

Naiset

Ruotsi on ollut pitkää tasaisen varma menestyjä ja pahimmat kilpasiskot tulevat Sveitsistä. Kaksi muuta semipaikkaa löytyvät nelikosta Saksa, Tanska, Venäjä ja Skotlanti. Musta hevonen saattaa olla Venäjä. Suomi voittaa kaksi peliä jääden taulukossa huonoimpaan kolmannekseen.

1. Ruotsi
2. Sveitsi
3. Skotlanti
... 8. Suomi

Markun veikkaus

Miehet

Voittaja löytyy parista Skotlanti (Murdoch) ja Norja (Ulsrud). Lisäksi uskon nuoren ruotsalaisjoukkueen kiilaavan kärkeen. Erittäin potentiaalinen joukkue tulevia vuosia ajatellen. Semipaikkaa kärkkyvät myös Sveitsi ja Saksa.

Rantamäen joukkueelle veikkaa yhtä voittoa. Kolmikko Tsekki, Italia ja Ranska on lyötävissä. Muita vastaan en näe hyvälläkään pelillä voiton mahdollisuutta, ellei vastustajan kipparille satu erittäin heikkoa peliä.

Naiset:

Ruotsi selkeä voittajasuosikki. Naisissa pelien tason heilahtelu on suurta kärkijoukkueillakin, joten mitalistien veikkaaminen suhteellisen haastavaa. Suomen naiset saattavat napsia 2-3 voittoa, mutta MM-paikan saavuttaminen olisi suuri yllätys.

Kommentit