Tule mukaan kehittämään curlingseuraasi!

Joensuun Curling ry

Hei curlingseurojen aktiivit,

Olemme Joensuun Curling ry ja toimimme kaudella 2021-2022 Suomen Curlingliiton toimeksiannosta suomalaisen curlingseuratyön kehitys- ja aktivointitehtävässä. Olympiavuosi 2022 tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia kasvattaa seurojen jäsenmääriä ja tätä kautta curlingharrastajayhteisöä Suomessa: olympiacurlingia seurataan aktiivisesti kotikatsomoissa, jolloin myös kiinnostus kokeilla lajia varmasti kasvaa. Yhtenä tavoitteenamme on koordinoida vuoden 2022 alusta Pekingin talviolympialaisten avulla lisänäkyvyyttä lajillemme. Esimerkiksi avoimet lajiesittelyt, curlingkoulut, lattiacurlingtapahtumat ja yhteiset kisakatsomot curlingpaikkakunnilla saattavat edesauttaa uusien harrastajien liittymistä seuroihimme. Palatkaamme tähän asiaan kauden edetessä.

Aivan aluksi haluamme kartoittaa seurojen nykytilannetta haasteineen ja mahdollisuuksineen sekä seurojen halukkuutta yhteiseen keskusteluun ja toiminnan kehittämiseen. Teimme pienimuotoinen kyselyn ja toivomme, että saisimme yhden koordinoidun vastauksen kustakin seurasta. Sähköpostiviesti on lähetetty Suomen Curlingliiton jäsenseurojen yhteyshenkilöille.

Vastaattehan seurastanne kyselyyn alla olevan linkin takana ke 30.9. mennessä, kiitos!

https://forms.gle/cjaSbrSWdhvcRfYU8

Kyselyn vastausten perusteella suunnittelemme jatkotoimintamuotoja. Erikseen pyydettäessä voimme järjestää esimerkiksi seuravierailuja, webinaareja, keskustelualustojen organisointia sekä toimintamallien simulointia ja demonstrointia. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja uusia ehdotuksia sopivista toimintatavoista ja yhteistyömuodoista!

Syysterveisin,

Elina Virtaala ja Ville Forsström Joensuun Curling ry:n seurakehitystyöryhmästä

Curlingliiton lisenssimyynti on avattu SuomiSportissa

Katja Kiiskinen & Markus Sipilä

Mukavaa kauden alkua jäsenille! 

Curlingliitto on ottanut käyttöön Suomen Olympiakomitean ylläpitämän SuomiSport.fi -palvelun, joka on laajasti muidenkin lajiliittojen käytössä. Tämän muutoksen myötä Curlingliitto siirtyy lisenssijärjestelmään syyskokouksessa 2020 tehdyn päätöksen mukaisesti.

Ratkaistu - Curling.fi:n palvelinympäristössä ongelmia

Markus Sipilä

Päivitys 12.9.2021: Sivusto on siirretty uuteen palvelinympäristöön ja näitä ongelmia ei enää pitäisi esiintyä

Curling.fi:n palvelinympäristössä on toistuvia ongelmia, jotka ilmenevät sivustolla satunnaisina (mutta valitettavan usein toistuvina) virheilmoituksina, tyhjinä valkoisina sivuina tai navigaation rikkinäisenä ulkoasuna. Sivun uudelleen lataaminen auttaa virheilmoituksiin.

Sivuston siirron valmistelu vakaampaan palvelinympäristöön on käynnissä. Pahoittelut tilanteesta!

Curling Club Lahti (CCL) lopettaa toimintansa

Mika Äikiä

Curling Club Lahti (CCL) lopettaa toimintansa,  ja sen kaikki (9) jäsentä liittyy Hyvinkään Curlingseuraan. Tämä siksi, että CCL ei pidä yllä omaa sarjatoimintaa lainkaan ja on ollut lähinnä lisenssimaksujen kerääjäseura. 

Olemme iloisia, että meidät otetaan vastaan Hyvinkäälle avosylin, ja pääsemme mukaan seuratoimintaan jo syksyllä alkaviin sarjoihin, joihin olemme jo paricurlingin muodossa osallistuneetkin parin kauden ajan.

Osallistunemme edelleen seniori-SM turnauksiin omilla joukkueillamme.

Syysterveisin

Jukka Toivonen, paheenjohtaja CCL

OK:n 1. tason valmentajakoulutukseen ehtii vielä mukaan

Juho Tiainen

Ilmoittautuminen Olympiakomitean tarkkuuslajien yhteiseen 1. tason lajivalmentajakoulutukseen on auki 31.8. saakka.

Lajivalmentajakoulutuksessa käydään läpi valmentamisen, ohjauksen ja valmentajuuden lisäksi myös kokonaisvaltaisen harjoittelun perusteita, joten se sopii valmentajiksi tähtäävien lisäksi erinomaisesti myös pelaajille!

Curlingliitto tukee osallistumismaksua hallituksen erillisen päätöksen mukaisella summalla.

Ilmoittautuminen on avoinna 31.8.2021 saakka. Ilmoittautuminen tehdään tämän linkin kautta: https://forms.gle/SSkDQVWuVNrJf24r8

Lisätietoja: Juho Tiainen

juho.tiainen [at] curling.fi

0504904398