Helsingin Curlingklubi ry

Paikkakunta
Helsinki
Perustamisvuosi
1962
Yhteyshenkilö
Tuire Autio (puheenjohtaja)
Sähköpostiosoite
eltsustones [at] meininki.net
Puhelinnumero
050 3600 751
Webbisivut
Pelipaikat
Seuran jäsenet
9
Seuran kakkosjäsenet
1

 

HELSINGIN CURLINGKLUBI RY:n jäseninä on talvikauden aikana satunnaisesti pelailevia yksittäisiä henkilöitä, sekä aktiivisesti SM-tasolla lajia joukkueena (mm. NIcebreakers) harrastavia amatööriurheilijoita.

Seuraan liittyneiden jäsenten opetus- ja harrastustoiminta keskittyy tällä hetkellä pääkaupungissa talvikautena (elokuusta huhtikuuhun) Oulunkylän curlinghalliin ja osittain myös Hyvinkään halliin. Kesäaikana lajia voi harrastaa tekemällä kisamatkoja Suomessa tai ulkomailla. Mikäli haluat liittyä seuraan ja harrastaa lajia aktiivisesti tai vain muutamia kertoja vuodessa, tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi.

Seuran jäsenmaksu seuraa liiton jäsenmaksua:

* aikuiset 42 euroa

* 19-21 vuotiaat sekä täysipäiväiset opiskelijat 27 euroa

*  juniorit (alle 19 v.) 14 euroa

* kakkosjäsenyys klubissa 20 euroa

Jäsenyyteen sisältyy Suomen curlingliitto ry:n jäsenyys, curling-lehti sekä pelaajavakuutus ja pelaaminen klubin omilla pelivuoroilla.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN LAJIIN JA KLUBIN TOIMINTAAN !

Tapahtumia:

-opetamme heitto ja pelitekniikkaa kaikenikäisille, lajin voi aloittaa missä iässä tahansa: juniorit (14-21), aikuiset (21-50), seniorit (50 =>)

-tapahtumia on tarjolla omassa klubissa sekä pääkaupunkiseudun seurojen kesken (mm. yhteiset pikkujoulut)

 

Helsingin Curlingklubi ry on Suomen toimivista seuroista vanhin rekisteröity yhdistys. Klubin ensimmäinen perustuskokous pidettiin 3. toukokuuta 1962 Helsingissä. Pelaaminen Eläintarhan kentällä aloitettiin kun Skotlannista tilatut pelikivet saapuivat Helsinkiin ja nimi muuttui pelipaikan mukaan Eläintarhan curlingklubi ry:ksi. Sittemmin on pelattu Pirkkolan, Brahen kentällä sekä vuoteen 2007 asti monien muiden pääkaupungin curlingseurojen tapaan Myyrmäen jäähallissa. Nykyisin peli- ja harrastepaikkana on Oulunkylän curlinghalli oy. Klubi tarjoaa jäsenilleen ilmaisen pelivuoron 2 kertaa vuodessa. Tällä hetkellä yhdistyksen jäsenmäärä on pieni ja tarvitsemme uusia aktiivisia jäseniä niin seura- kuin harrastustasolle. Tule kokeilemaan jäsenyyttä ja tuo samalla ystäväsikin mukaan aktiiviseen toimintaan.

Klubi on osallistunut Eläintarhan Curlingklubin nimisenä useisiin koti- ja ulkomaisiin arvokilpailuihin ja menestynytkin niissä. Merkittävin ponnistus oli SM-kisojen järjestäminen Pirkkolassa vuonna 1997.

Vuonna 2007 otettiin uudelleen käyttöön klubin alkuperäinen perustusnimi Helsingin curlingklubi ry.  Yhdistyksen 50 vuotisjuhlia vietettiin toukokuussa 2012 hotelli Tornissa.

 

Hallituksen jäsenet

Tuire Autio (puheenjohtaja), Markku Ylhäinen, Matti Nukari, Nils-Robert Sjöblom (kunniajäsen). Hallituksen konsultoinnista vastaa Erja Ruohomaa.

Yhteystiedot

Klubin e-mail:

Tuire Autio;   eltsustones(at)meininki.net

Markku Ylhäinen;   markku.ylhainen(at)kolumbus.fi