Curlingliiton viestintä MM-kisojen aikana

4 posts / 0 new
Viimeinen viesti
M15
Curlingliiton viestintä MM-kisojen aikana

Suomi on mukana ensimmäistä kertaa vuosiin MM-kilpailuissa.

Kutakuinkin puolet kisoista alkaa olla takanapäin, eikä yhtään juttua peleistä ole Suomen Curlingliiton nettisivuilla.

Pitäisikö itkeä vai nauraa ?  Vai kuitataanko tilanne vain tyynesti jälleen sillä toteamuksella, että kyseessä on "luottamuspohjainen vapaaehtoistoiminta"

M15

 

 

RollingStone

Olen ihmetellyt ihan samaa asiaa.

Zepperi

Tilanne tosiaan on valitettavan heikoissa kantimissa, kuten Markku edellä ilmaisee. Aikaisemminhan tämän tiedottamisen hoiti viestintävaliokunta, jonka vetäjänä Markus Sipilä toimi, mutta Markus sittemmin ilmoitti jättävänsä tuon vastuun. Toistaiseksi viestintävaliokunnalla ei ole vastuuhenkilöä. Yle on onneksi oma-alotteisesti kirjoitellut kisoista pieniä uutisia, joten ei tässä täysin ilman näkyvyyttä onneksi jäädä.

Ilmoittautumisia viestintävaliokunnan vetäjäksi voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen liitto [dot] hallitus [at] curling [dot] fi, jos joku haluaa hypätä mukaan remmiin edistämään lajiamme.

 

Toni

Markus

Moi,

Curling.fi sivuston ylläpitäjän roolissa: vaihdoin ketjun otsikon rakentavammaksi. Kuten sivuston moderointilinjatopicissa olen kirjoittanut, täällä keskuustelufoorumilla on täysin OK esittää kriittisiä mielipiteitä, mutta se pitää pystyä tekemään rakentavasti.

Sitten itse asiasta ilman mitään sen kummempia hattuja päässä, vaan ihan omalla nimellä. Mielestäni Markku ja Tommi osuvat tässä kohdassa täysin naulan kantaan. Curlingliiton viestintä on tällä hetkellä todella heikoissa kantimissa ja itselläni ainakin itku kuvaa fiiliksiä paremmin kuin nauru. Kuten Toni kirjoitti, on viestintävaliokunta vailla vetäjää ja on itse asiassa ollut kohta vuoden. Itse vedin viestintävaliokuntaa muutaman vuoden ajan sen jälkeen, kun se aloitteestani aikanaan perustettiin. Viime keväänä jouduin kuitenkin toteamaan, että paukkuni tämän asian suhteen on käytetty ja ilmoitin hallitukselle että en valitettavasti enää pysty hoitamaan tiedotuspuolta tai valiokunnan vetämistä ja tiedotustoiminnan koordinointia. Jatkan yhä Curling.fi:n ylläpidon ja Curlingkanavan parissa, kuten varmasti on tälläkin kaudella tullut huomattua.

Jos joku haluaa kantaa asiassa kortensa kekoon, niin hallitukseen voi ottaa asiassa yhteyttä. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, esim. arvokisojen aikaan on helposti saatu aina kerättyä kasaan iskuryhmä jonka kansas tiedotusvuorot on pystytty etukäteen sumplimaan siten, että kenenkään työkuorma ei koidu liian suureksi. Jonkun (tm) pitäisi vaan ottaa koppi tuosta koordinaatiosta, jotta homma tulisi hoidettua. Allekirjoitukseni osuu tässä asiassa muuten melko tarkalleen kohdalleen.

Cheers,
Markus 

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.