Liiton kirjanpidon tarkastaminen

4 posts / 0 new
Viimeinen viesti
M15
Liiton kirjanpidon tarkastaminen

Tuolla toisessa keskusteluaiheessa jo tulikin kyseltyä viikko sitten asiasta, mutta laitetaan oma otsikko, kun kukaan ei ole vastannut kyselyyn.

Liiton vuosikokouksessa syksyllä 2013 sovittiin kuukautta ennen kevätkokousta (kevätkokous 16.4.2014) järjestettävästä tilaisuudesta, jossa voi tutustua tarkemmin vuoden 2013 kirjanpitoon(+aiempiin).

Onko vuoden 2013 tilinpäätösehdotus jossakin nähtävillä ja onko tuota syyskokouksessa sovittua tilaisuutta tarkoitus järjestää ?

 

Asia on kiireellinen, kun Suomen Curlingliiton kevätkokous on jo reilun viikon päästä ja kukaan ei ole kyselyihin vastaillut täällä forumilla eikä sähköpostitsekaan.

Koska Suomen Curlingliiton kirjanpidossa on vakavia puutteita ja rahan käyttö on kyseenalaista, niin tuo sovittu tarkastusprojekti olisi syytä hoitaa mahdollisimman asianmukaisesti ennen kevätkokousta. Nyt on jo lienee selvää, ettei vuoden 2013 tilinpäätöstä voi hyväksyä 16.4.2014 kokouksessa, koska sovittua tutustumistilaisuutta kirjanpitoon ei ole järjestetty.

Suomen Curlingliiton puheenjohtajana toimii Olli Rissanen ja toiminnantarkastajana Kai Wist. Rahankäytöstä ja tiliöinnistä vastaa liiton varapuheenjohtaja Yrjö Franssila. 

Olisi toivottavaa, että joku yllämainituista pystyisi kertomaan seurojen edustajille (+ tänne forumille ?), milloin ja miten sovittu tutustumistilaisuus curlingliiton menneiden vuosien kirjanpitoon järjestetään.

Markku

Markus

Markku,

kirjoitat että kyselyihin ole vastattu sähköpostitse. Tämä ei ole totta. Sinulle on vastattu aiheesta sähköpostitse ja koska olet itse vastannut kyseiseen viestiin, oletan että olet saanut vastaukseni.

Hallitus on käsitellyt viime vuoden tilinpäätöksen tämän viikon torstaina. Kuten hallilla sinulle Suomen Cupin yhteydessä mainitsin, tilinpäätöspaperit lähetetään seuroihin tämän viikonlopun aikana. Samassa yhteydessä seuroille ilmoitetaan miten tulee menetellä mikäli viime vuoden kirjanpitoon haluaa tutustua.

Markus Sipilä

Suomen curlingliiton hallituksen jäsen

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.

Markus

Täsmennys: vastauksesi tuohon minun viestiini on näköjään tullut tämän foorumikirjoituksen jälkeen. Joka tapauksessa sinulle on vastattu asiaa koskevaan tiedusteluun ennen eilisillan foorumiviestejäsi.

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.

OlliJR

Markus jo ehti asiaan vastatakin, ja liiton DO on tänään lähettänyt tilinpäätösmateriaalin ja toimintakerotmuksen seurojen edustajille tutustuttavaksi. Samassa yhteydessä on myös annettu ohjeet kirjanpitoon tutustumiseen haluaville.

Keväisin curlingterveisin,

Olli Rissanen

OlliJR