Oulunkylän syyssarja 2013

3 posts / 0 new
Viimeinen viesti
Curlinghalli
Oulunkylän syyssarja 2013

Ilmoita joukkueesi mukaan!

Oulunkylän Curlinghallin syyssarja käynnistyy syyskuun puolessa välissä. Tarvittaessa joukkueet jaetaan kahteen eri sarjaan taitotason perusteella. Lisäksi Oulunkylässä pelataan alokassarjaa lokakuusta lähtien.

Pelit pelataan maanantaisin kello 18 tai 20 alkaen (pelejä voi vaihtoehtoisesti pelata myös sunnuntaisin ja tarpeen vaatiessa muina päivinä). Pelit pelataan 8 pään mittaisina, mutta peliaika on maksimissaan 2 tuntia.

 Sarjan hinta on 500 euroa/joukkue (maks.5 pelaajaa, lisäpelaajat 50e/hlö). Sarja sisältää vähintään 10 ottelua. Kaikki sarjan ottelut pelataan vuoden 2013 aikana.

 

Ilmoittautumiset sähköpostitse info [at] curlinghalli [dot] fi 15.8.2013 mennessä.

Markus

Suhina osallistuu sarjaan. Toivottavasti mukaan saadaan mukava määrä joukkueita.  

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki hoidettua.

Curlinghalli

Oulunkylän syyssarja käynnistyy maanantaina 16.9.2013. Pelit pelataan maanantai-iltaisin.

Mukaan on ilmoittautunut 11 joukkuetta. Jälki-ilmoittautumismahdollisuudesta voi kysellä meilitse info [at] curlinghalli [dot] fi 

Kaikilta joukkueilta toivotaan yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sekä pelaajalista. Osa joukkueista on ilmoittautunut vain curling.fi:n kautta, eikä yhteystietoja ole sarjan järjestäjällä. Tiedot sähköpostitse info [at] curlinghalli [dot] fi   Samassa viestissä voi laittaa mahdolliset toiveet otteluiden alkuajasta.

Oulunkylän Curlinghalli