Ogelin hallisarja 2010-2011

9 posts / 0 new
Viimeinen viesti
risto
Ogelin hallisarja 2010-2011

Kaipaako kukaan muu sarjan tulospalvelua?

-R-

jaakko

Tänään loppuu ainakin A1-sarja ja varmaan jollain konstilla pitäisi keksiä kuka pelaa jatkossa missäkin. No voihan sijoitukset arpoakin =)

Moving Pictures

Roll the Bones

qdes

Mä kaipaan.

jaakko

Kieltämättä ois mukava tietää minä päivänä, mihin aikaan ja ketä vastaan seuraavaksi pelataan. Jotenkin vaikea ymmärtää myös tätä sarjataulukkojen puutetta ylipäätänsä, kun kyse on ehkä puolen tunnin hommasta (tai parista minuutista viikossa). Jos järjestävää tahoa ei nappaa (muutakaan syytä en oikein keksi - mutta ehkä/toivottavasti olen väärässä?), niin varmaan joku vois homman hoitaa vaikka parin treenivuoron korvauksella?

Leox

"JOKU" voisi jos siitä sitten "jotain" saisi. ;)

Ihan varmasti oli sama auto jonka mä aamulla nän!

jaakko

Jee, nyt löytyy sarjataulukot. Jokunen peli on vielä pelaamatta(?), mutta ainakin jatkopaikat pitäisi olla lähes selvillä. Jos M-Curling, Sihinä ja Takananny päätyvät tasapisteisiin, niin alempaan sarjaan jää Takananny, joka on hävinnyt molemmat keskinäiset matsit.

Ens viikolla jatkuu?

honxu

Säännöt muistaakseni kieltää pelien pelaamattomuuden tässä vaiheessa kautta, mutta jokunen taitaa olla merkkaamatta. Meidän (Takananny) peli Houseguardsia vastaan päättyi tasan, muistaakseni 5-5.

jaakko

honxu wrote:

Meidän (Takananny) peli Houseguardsia vastaan päättyi tasan, muistaakseni 5-5.

Toi tuloshan sitten tietää jo suoraan, että Sihinä jää alempaan sarjaan. Otteluohjelmaa vaan kehiin!