Jäiden kunnostamisesta

1 post / 0 new
curling_admin
Jäiden kunnostamisesta

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: JeBa

Tuossa otteluaikatauluja käsittelevässä keskustelussa puhuttiin useammassakin kohdassa jäiden vaatimasta kunnostusajasta vuorojen välissä. Kysymys kuuluukin siis että minkänäköistä järjestelyä uudessa hallissa ryhdytään toteuttamaan?

Käsitykseni mukaan mm. Sumpanissa (ei siis välttämättä mikään paras vaihtoehto, mutta kuitenkin) peblejä ei isommin höyläillä vuorojen välissä pois vaan roiskitaan uutta päälle (korjatkaa jos olen väärässä). Sen sijaan Ice Kingi heiluu hallilla JOKA aamu muutamaan kertaan kaikki radat läpi ja kohtuu hyvin tuntuu toimivan.

Minkäslainen näkemys Mr. Curlinghallilla on tällaiseen toimintamalliin? Voisko sillä Kingillä ajaa jäät kondikseen esim. 08:00 ja 16:00 (ja erityisesti kuka sen tekee =), niin tällöin ei tarvitse sitä sikalusta suorittaa ja homma nopeutuu hieman vuorojen vaihdon yhteydessä.

Oma kokemukseni nojautuu tosin turnausviikonlopun ajalle, eli en tiedä kuinka yleinen käytäntö tämä on länsinaapurissamme, mutta ilmeisen hyvin ne jäät on pysyneet siellä kunnossa... mites Kanukit?

Vastaus nimimerkiltä: Curlinghalli

(05/28/02 14:20:37)

Asia ei nyt ole kovin ajankohtainen ja tarkempaa informaatiota aiheesta seuraa kyllä hyvissä ajoin ennen hallin avaamista.

Curlinghallin käyttäjäksi aikova voi kuitenkin jo nyt tuudittautua siihen, että normaalivuoroille saapuva ei itse jäätä kunnosta, vaan jää on kunnostettuna.

Curlinghallin asiantuntijaryhmällä on paljonkin tietoa siitä, minkälaisia hoitomalleja maailmalla käytetään erilaisissa olosuhteissa ja minkälaatuiseen peliolosuhteeseen niillä päästään lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.
Maailmalla on käytössä hyvinkin paljon toisistaan poikkeavia tapoja, mutta ei niistä enempää tässä yhteydessä.

Vastaus nimimerkiltä: Tony

(05/28/02 17:39:07)

Kuulostaa loistavalta ... ei tarvitse itse duunaa jäätää .. ahh  ;D

Toivottavasti tuohon hommaan löytyy motivoitunut jamppa, joka jaksaa hoitaa yhtä hyvin joka kerta ..