Jäätilanne kevät 2006

1 post / 0 new
curling_admin
Jäätilanne kevät 2006

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: kymppi

Kysytäänpä vaikka täällä.

Hallin jäiden kunnosta on kuulunut ei niin ylistäviä kommentteja likimain kaikilta hallisarjaan osallistuvilta. Jään on kuvattu olevan mm. vähän vinksallaan, mutta myös "hieman" kovempaakin kieltä on kuulunut. Lienee aika selvää, että tuo vaikuttaa peleihin merkittävästi. Joihinkin joukkueisiin enemmän, toisiin ehkä vähemmän.

Olisiko muutosta näköpiirissä vielä kevään aikana? Voisiko asian eteen tehdä kenties jotain henkilökohtaisella tasolla? Luulisi kiinnostusta löytyvän muualtakin.

Vastaus nimimerkiltä: upn

(01/18/06 08:55:17)

Tänään voisin vaikka jäädyttää jos kymppi tai joku muu ilmoittautuu jeesaamaan klo 20 jälkeen vajaaksi tunniksi.

Markku


ps.
tunnissahan koko operaatio ei hoidu, eli seuraavan aamun klo 6.00 vuoroon saa myös ilmoittautua :-)

pps. palkkatoive ilmoittautumisen yhteydessä  ;D

Vastaus nimimerkiltä: kymppi

(01/18/06 19:30:30)

Äh. Harmi, että ehin/tajusin tän lukea vasta nyt, kun muuten oisin mieluusti tullutkin. No ehkä muita ilmoittautuneita on jo jonoksi asti muutenkin =)

Mut joo oon kyl käytettävissä jatkossa jos vain suinkin ehdin (ja olettaen että mun "ammattitaidosta" on jotain apua)!

Vastaus nimimerkiltä: upn

(01/19/06 01:13:08)

Ei hätää kymppi.
Ilmoittautumisaikaa aamuvuoroon on vielä monta tuntia, joten kerkeät mukaan hyvin.
Mulle sattui arvonnassa tää yövuoro sopivasti noiden ilta- ja aamuvuorojen väliin, joten mulle voi soittaa mihin aikaan on tulossa   ;D

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(01/24/06 11:04:13)

Otsikkoon liittyen:

Nyt täytyy antaa positiivista palautetta Myyrmäen jäähallille, kun on kerran aihetta. Lopultakin on pressuviritykset saatu valmiiksi ja muutoinkin on olosuhteiden parantamiseen tehty oivia satsauksia!

1. Jäät on korkomitattu ilmeisesti laser-mittarilla, tulokset on luettavissa ilmoitustaululla olevasta kenttäkaaviosta!

2. Jääskrapat on uusittu ja kentän laidalla on pari suurta saavia lumien poistamiseksi jäältä kokonaan!

3. Skrapatun jään putsaamiseen on hankittu uusi leveä moppiharja!

4. Peblikannu on ilmeisesti saatu korjattua niin että se ei enää vuoda!

5. Peblikannun täyttöä varten on hallin seinään ilmestynyt hana ja sen alle riittävän alas lavuaari, jotta kannu mahtuu väliin - ei enää peblikannun täyttöä suihkuhuoneessa!

Ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin (sitten Oulunkylän hallin avautumisen) tuntuu siltä, että pääkaupunkiseudulla on lajiharrastuksen olosuhteet ottaneet aimo harppauksen eteenpäin!

P.S. Ei sillä etteikö vielä parannettavaakin ole, toivottavasti noita korkomittauksia jatketaan ja yritetään pitää se jää suht' koht' suorana. Radan maalauskin alkaa olla rapistunut, joten toivoa sopii että esim. ensi kesän aikana saataisiin sekin asia ojennukseen - ei sillä että olisin vaativa asiakas, mutta kuitenkin :P

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(01/25/06 11:22:58)

Nyt pitää yhtyä tuohon Jeban hehkutukseen Myrtsistä, kun kerta nuiden pakkasten vuoksi viikonlopun evakossa siellä vietimme...Ogelista kun ei yllättäen saanut ihmisiä kiinni... ;D

Eniveis jää oli kyllä ihan ok, paaaaaljon parempi kuin mitkä omat vanhat kokemukset myrtsin jäistä on! Hakeissa sitä kehitettävää ehkä löytyisi?

Vastaus nimimerkiltä: JeBa

(01/25/06 12:53:48)

Joo justiin, hakit ja radan maalaukset (kuviopelimerkinnät molempiin päihin!) ja se on siinä! Loppu on sitten pelkästään siitä kiinni että jaksaa huoltaa jäätä ja syyskautta varten voisi pieni einien eristyskin olla paikallaan... no tulihan noita parannuskohteita, mutta suunta on ainakin selkeästi oikea!

Vastaus nimimerkiltä: kymppi

(01/25/06 19:47:53)

Se pitää totuuden nimissä sanoa, että Ogelissakin tilanne parani uuden jään myötä selvästi. Maanantaina ero edelliseen viikkoon oli huomattava. Kiitoksia vaan siitä!