Pääkaupunkiseudun sarja(t) 2003-2004

1 post / 0 new
curling_admin
Pääkaupunkiseudun sarja(t) 2003-2004

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: Make

Mitenköhän nyt käy tuon aiemmin Myyrmäessä pelatun pk-seudun sarjan kanssa? Onko vielä mitään tietoa? Jatkuuko entisellään? Loppuuko kokonaan vai sulautuuko jotenkin näihin Oulunkylän sarjoihin?

Entä onko mitään tietoa milloin Myyrmäestä voi alkaa varaamaan yksittäisiä pelivuoroja? Pitäisi nimittäin heti  kauden alussa ehtiä järjestämään muutamia laji-esittelyjä uusille potentiaalisille pelaajillemme.

Soitin hallille ja sain sen käsityksen että siellä ilmeisestikin ensin odotetaan tietoja (mahdollisista) vakiovuorojen varaajista ennenkuin noita yksittäisvuoroja on tarjolla.

Nämä vakiovuorot on käsittääkseni ainakin aiemmin jaettu 'kaudenavauspalaverissa' jossa on sovittu myös pk-seudun sarjakuviot. Onkohan tällaista palaveria tänä syksynä tulossa?

Pihalla olen kuin lumiukko! Kertokaa jos tiedätte missä mennään...

Jäät Myyrmäkeen on kait tulossa heti ensi kuun alusta?!

t. Markku Huotari, Otaniemen Jyllääjät

Vastaus nimimerkiltä: Make

(09/23/03 10:11:52)

Vastaanpa tässä nyt itse itselleni kun kerran sain tietoa aiheesta sähköpostitse, eli...

Pääkaupunkiseudun sarja on tarkoitus siirtää jossakin muodossa Oulunkylän halliin heti kun se on pelikunnossa, joten sarjaa ei näillä näkymin pelata Myyrmäessä.

Vakiovuorojen osalta Myyrmäkeen ei myöskään järjestetä nyt mitään erillistä varaustilaisuutta, vaan jokainen voi halutessaan varata sellaisen, samoin kuin satunnaiset harjoitusvuorot suoraan Myyrmäen jäähallista (puh. 4770 450). Curlingrata aukeaa Myyrmäessä 1.10.2003.

Oulunkylän Curlinghalli Oy tulee kuulemma lähiaikoina tiedottamaan hallissa järjestettävistä sarjoista ym.