Oulunkylän sarjan 2004-2005 tulospalvelu

1 post / 0 new
curling_admin
Oulunkylän sarjan 2004-2005 tulospalvelu

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: Make

Nonnii...

Viime viikolla ilmestyi vihdoinkin hallin seinälle ottelukaavio, johon tuloksiakin alkaa pikkuhiljaa kertymään. Nuo tulokset on nyt myös viety nettiin (liiton sivuilta -> Paikallissarjat / Oulunkylä / Harrastelijasarja)

Päivittelen listoja aina kun tulee hallilla käytyä, joten ensisijaisesti toivoisin että tulokset merkittäisiin tuonne hallin seinällä olevaan listaan, mutta jos tämä ei jostain syystä onnistu tai tuloksissa löytyy jotain virheitä niin tulosten ylläpitäjän tavoittaa myös osoitteesta...

markku [dot] huotari [at] ytv [dot] fi

Hyviä pelejä (ja jouluja) !

Vastaus nimimerkiltä: Make

(04/14/05 15:24:40)

Jeps,

Hyvin on tuo päivittäminen (ainakin omasta mielestäni)  ;)  onnistunut ja tuolla netissä on nyt kaikki minulle raportoidut sekä eilisen jäljiltä hallin seinältä löytämäni tulokset.

Ainoa ongelma on että tuloslaskennassa on nyt kyllä joku mystinen bugi ??? Jollain joukkueilla näkyy olevan sarjataulukoissa vähän liian monta peliä, joten sarjataulukoihin ei kaikilta osin ole luottamista.

Olen lähettänyt asiasta tutkintapyynnön Akulle, joten jospa se siitä kuitenkin korjaantuisi.

Vastaus nimimerkiltä: Make

(04/15/05 09:20:18)

...ja nyt sinne näkyy jostain tulleen joidenkin pelien kohdalle vääriä tuloksia  ??? Asia pyritään kyllä korjaamaan ensi tilassa. Tuloksia ei tarvitse lähetellä uudestaan - niistä on kyllä varmuuskopiot tallessa  :)

Vastaus nimimerkiltä: Make

(04/20/05 11:21:02)

Homman pitäisi nyt olla ainakin jatkosarjan osalta ok.

Täytyy vielä käydä läpi tuo runkosarja, jotta saadaan tulokset oikein historiankirjoihin  :) Ilmoitelkaa jos löydätte virheitä.