Hyvinkään varauskirjan käyttöohjeet hukassa?

1 post / 0 new
curling_admin
Hyvinkään varauskirjan käyttöohjeet hukassa?

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: aku

Mielestäni on kohtuullisen typerää varailla vuoroja hyvikseen ja jättää ne kuitenkin käyttämättä ja perumatta, jos yllättäen esteitä ilmaantuu.

Eräällä joukkueella oli viime perjantaina varaus, mutta rata oli tyhjillään koko ajan. Itse änkesin ice-t:n vuorolle, kun ei muuten treeniaikaa tuolle illalle löytynyt.

Kyllähän sitä välillä sattuu, ettei syystä taikka toisesta ehdi aivan varauksen alkuun tai joutuu lähtemään hieman etuajassa, mutta kyseisessä tapauksessa vuorolla ei käynyt ketään.

Samaisen joukkueen varaamalle vuorolle ei sunnuntaina ensimmäisen tunnin aikana ainakaan ollut ilmaantunut ketään. (Satuin olemaan paikalla, kun vaihdettiin kiviin uudet kahvat Höyryn ja Willen kanssa).

Toivon ettei tarvitse tähän asiaan enää näissä merkeissä palata. Harjoittelu kyllä kannattaa, mutta pelkkä vuorojen varailu tuskin tuottaa kovinkaan hyvää tulosta...

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(11/18/02 11:23:45)

Pahoittelemme suuresti tätä viime viikonlopun hässäkkää. Vuorot olivat minun varaamiani ja valitettavasti läheisen poismenon vuoksi en itse varaamiani vuoroja ollut käyttämässä. Tämän samaisen syyn vuoksi myös informaatio kulki joukkueemme sisällä todella heikosti (oma mokani) joten voin hyvin ottaa syyn niskoilleni. Silti vetoan tähän syyhyn, jonka vuoksi en jäälle vkonlopun aikana hinkunut.
 

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(11/21/02 10:57:35)

Joo, näitä sattuu aina välillä. Olisi tärkeää, että käy pyyhkimässä vuoron, tai ilmoittaa jollekin muulle, että ottaa sen pois listalta. Sama pätee peruttuihin peleihin. Jos saman päivän aikana peruu vuoron, niin siitä voisi hyvin pistää infoa vaikka tänne. Eihän siinä mitään häviä, jos sattuu olemaan koneen ääressä.

Vastaus nimimerkiltä: Tony

(11/21/02 14:06:18)

Olisko hyvä laittaa jollekkin varauskirja-vastaava-nakki .. sellanen jolle voi lähettää e-postia, ja se sitten käy rustaamassa 24-tunnin sisällä merkinnät pois .. olisihan se kiva jos olisi reaaliaikainen, mutta olis kohtuutonta vaatia esim. höyryä  ;D käymään siellä koko ajan ..

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(11/21/02 14:19:16)

Niin, Hyvinkäällehän on tulossa sähköinen varauskirja. Tarkkaa toimintaperiaatetta en tiedä, mutta sieltä löytynee vuorot pidemmällä aikajaksolla ja saattaa olla, että lähiajan tilanne, esim. seuraava viikko, on hallilla paperiversiona. Odottelen mielenkiinnolla, milloin se ilmestyy ja miten se toimii.