Nuo päivitykset

1 post / 0 new
curling_admin
Nuo päivitykset

Tämä viestiketju on siirretty curling.fi:n vanhalta foorumilta. Viestissä olevat linkit saattavat olla rikki.

Ketjun aloitti nimimerkki: Aapeli

Se on moro!

Miksiköhän paikallaisarjojen päivitykset ovat monien paikkakuntien osalta vuosien takaa? Antaa hiukan huonon kuvan lajista satunnaisille nettikävijöille. Kiitos muuten Hyvinkään sarjataulukoiden pitäjälle tästä kaudesta, vaikka viime vuonna vähän sinua moitinkin.

Hattu

Vastaus nimimerkiltä: aku

(04/08/05 16:03:08)

Paikallissarjojen tulospäivitykset ovat kunkin sarjan järjestäjien vastuulla. Suomen curlinliitto tarjoaa jäsenseuroilleen tähän tarkoitukseen työkalua jolla tulosten päivitys liiton sivuston alaisuuteen sujuu helposti. Tätä työkalua käyttävät nykyisellään Hyvinkää, ja Oulunkylä.

(Lisäksi liiton omassa käytössä esimerkiksi SM-sarjan ja SM-Cupin osalta)

Hyvinkään päivityksistä vastaa tälläkin kaudella Teemu Salo. Oulunkylän osalta päivitysvastuun otti syksyllä Markku Huotari (Otaniemen Jyllääjät).

Muut paikkakunnat eivät ole työkalua halunneet käyttää. Toisaalta sivuilla on linkki esimerkiksi lahden kortteli-liigan tuloksiin joita he ylläpitävät omilla sivuillaan.

Tulokset puuttuvat niiden paikkakuntien osalta, jotka eivät ole liiton sivuston kautta hoidetusta tulospalvelusta olleet kiinnostuneet. Vuosia vanhoilla tuloksilla tarkoittanet Joensuuta ja Pääkaupunkiseutua.

Joensuu ei ole omia tuloksiaan tai linkkiä tuloksiina minulle toimittanut tuon viimeisen sivuilla olevan tiedon jälkeen. Ehkä he eivät näe tätä palvelua omalta kohdaltaan tarpeelliseksi. Pääkaupunkiseudun osalta taas sarjaa ei ole pelattu Oulunkylän sarjojen käynnistyttyä.

Vastaus nimimerkiltä: Aapeli

(12/22/05 20:34:41)

Sama kysymys kuin 24.3. paikallissarjojen tiedottamisesta. Ei tarvitse selitellä, vaan pannaan homma kuntoon Gurlingiliiton toimesta tai poistetaan vanhentuneet tiedot sivuilta. Hattu

Vastaus nimimerkiltä: Steam

(12/23/05 08:24:31)

Aapeli, ole hyvä vaan ja pistä itse hommaan liikettä. Taitaa nuo kaikki tulosten päivittäjät olla lähes kokoajan pelireissuilla joten aikaa ei hirveesti jää toisarvoisiin juttuihin. Ikävää kun normi rivipelaajat eivät voi ottaa vastuuta vaan kyllä hommat kaatuu aktiivisesti pelaavien niskaan ja silloin ei voi olettaa että hommat toimii nopeasti. Meikäläisen pitäis avustaa Temeä tuloksissa mutta eipä oo paljoo aikaa ollu päivitellä kun sattuu olemaan töitä ja sitten kun on vapaata niin pelireissuja.  >:(

Vastaus nimimerkiltä: Aapeli

(12/27/05 15:27:43)

Mikäs siinä sitten, kun kysymyksestä loukkaannutaan ja selitellään ties mitä. Poistetaan sitten paikallisarjat curlingsivuilta kokonaan. Hyvää Uutta Vuotta!

Vastaus nimimerkiltä: Teme

(12/29/05 14:00:15)

Nyt on tulokset ja sarjataulukot nähtävillä. Aivan viimeiset pelit puuttuvat vielä tilastoista, eli lähinnä joitakin joulun jälkeen pelattuja.

Vastaus nimimerkiltä: Aapeli

(12/29/05 16:28:25)

Kiitos Teme. En kuitenkaan tarkoittanut Hyvinkään paikallisarjoja moitteillani kovinkaan paljon, vaan osoitin syyttävän sormeni liiton johdon suuntaan, joka käsittääkseni vastaa curlingin sivujen ylläpidosta. Jos joku lajista kiinnostunut sivuille eksyy, niin eipä niistä juurikaan mitään saa irti. Vuosia vanhat sarjataulukot ja keskustelupastat sieltä löytää. Eli päivittäin eikä usein vuosittainkaan niillä tapahdu juuri mitään. Siinä sitten meikäläinen pian kolmekymmentä vuotta lajia harrastanut saa hävetä sivujen ylläpitoa. Piipahtakaa muiden lajien sivuille ja ottakaa oppia. Lajissa on nyt jo paljon mukana nuorta aktiivista väkeä, joten heistä varmaan sivujen hoitajia löytyy? Taas Hyvää Uutta Vuotta ja menestystä lajillemme!

Vastaus nimimerkiltä: aku

(12/30/05 10:24:46)

'Aapeli' wrote:
Kiitos Teme. En kuitenkaan tarkoittanut Hyvinkään paikallisarjoja moitteillani kovinkaan paljon, vaan osoitin syyttävän sormeni liiton johdon suuntaan, joka käsittääkseni vastaa curlingin sivujen ylläpidosta.


Olen Aku Kauste, 26v, ja vastaan näiden sivujen ylläpidosta. Syyttävä sormesi osoittaa minuun. Olen ollut Liiton sivujen ylläpitäjä alustapitäen eli keväästä 1999. Aluksi homma oli pitkälti yksin puurtamista, mutta myöhemmin mukaan on saatu valjastettua useampia ihmisiä lähinnä kirjoittamaan juttuja tai ylläpitämään eri sarjojen tuloksia.

Quote:
Jos joku lajista kiinnostunut sivuille eksyy, niin eipä niistä juurikaan mitään saa irti. Vuosia vanhat sarjataulukot ja keskustelupastat sieltä löytää. Eli päivittäin eikä usein vuosittainkaan niillä tapahdu juuri mitään.


Sarjataulukoista:
Aikaisempi vastaukseni viime keväältä on edelleen voimassa, mutta täydennyksenä kysyisin, että onko historian ylläpito tosiaan pahasta? Niiden paikkakuntien tulokset ovat kohdallaan, jotka tuloksensa esille ovat halunneet. Tällä kaudella uutena paikkakuntana Vaasa.

Toki, jos joku haluaisi maksaa minulle palkkaa siitä, että kiertäisin ympäri Suomea tarkastamassa eri curlinghallien seiniltä paikallisten puulaakisarjojen tulokset niin kyllähän se passaisi ;D

Keskustelupalstasta:
Keskustelut avattiin muutamien aktiivien toiveesta kesällä 2002. 3½ vuodessa on viestejä kertynyt reilut 1500. Tämä on todella vähän, mutta mikäli lajin harrastajilla ei ole toisilleen mitään sanottavaa näissä keskusteluissa niin minkäs tuolle ylläpito mahtaa? Oma kahdeksan viestin kontribuutiosi ei myöskään ole kovin suuri.

Quote:
Siinä sitten meikäläinen pian kolmekymmentä vuotta lajia harrastanut saa hävetä sivujen ylläpitoa. Piipahtakaa muiden lajien sivuille ja ottakaa oppia. Lajissa on nyt jo paljon mukana nuorta aktiivista väkeä, joten heistä varmaan sivujen hoitajia löytyy? Taas Hyvää Uutta Vuotta ja menestystä lajillemme!


Itse en sanoisi, että lajissa on paljoa aktiivista väkeä. Pieni joukko hoitaa useimpia asioita ja esiintyy turhankin monessa roolissa.

Hyvää Uutta Vuotta!

Vastaus nimimerkiltä: Ri-q

(12/30/05 13:10:14)

Pakko olla Akun kanssa pitkälti samoilla linjoilla ja keskustelun puutteesta tällä alueella on kai aika hankala syyttää yhtä tahoa?  ;)
Toisaalta ideaalistahan olisi, jos sivut vastaisivat juuri esim. paikallissarjojen osalta paremmin nykypäivää. Voisiko liitto herätellä jäsenseurojaan valitsemaan esim. hallituksestaan yhden henkilön, joka vaikka vain mailitse ilmoittaisi sarjojen tuloksia akulle, joka niitä sitten softan avulla lätkisi taulukoiksi nettiin?

Vastaus nimimerkiltä: Aapeli

(01/01/06 20:44:31)

:D Nyt taas Aku otti nokkiinsa ja väänsi oman kovan vastineen. Ette te pojat ymmärrä! Meidän pitää viedä tätä omaa lajiamme eteenpäim ja yksi alue on netti. Curlingin sivut kaipaavat uudistumista ja keskustelua. Ehkä liiton pj. voisi ottaa osaa keskusteluun? Muuten taitaa olla se tilanne ettei kukaan kiinnostu sivuistamme toden teolla? Omalta osaltani lopetan keskustelun tähän ja pyrin vaikuttamaan muutoin asioiden hoitoon.

Vastaus nimimerkiltä: aku

(01/03/06 23:04:27)

En tietääkseni imaissut palkokasveja sieraimiin. Ikävää, jos sellainen vaikutelma jäi.  ::)