Lapin aluesarjaan hieman maustetta etelästä !

4 posts / 0 new
Viimeinen viesti
aarnikotka
Lapin aluesarjaan hieman maustetta etelästä !

Lapin joukkueilla on meitä etelässä asuvia tuntuvasti pitemmät pelimatkat. Osoittaaksemme arvostustamme  Lappilaisia joukkueita kohtaan päätti CC Lahti osallistua kauden 2015 Lapin aluesarjaan joukkueella Hakala(skip),Nissinen, Jokinen, Toivonen. Aikataulut eivät ole aivan mahdottomia muillekaan etelän joukkueille, joten laittakaapa harkintaan muutkin etelän joukkueet. Olosuhteet ovat jääurheiluun varmasti sopivat ja lappilainen huumori kukkii pelien edetessä...

 

terveisin

Jukka Toivonen

CC Lahti

aarnikotka

CC Lahti muuten voitti kyseisen sarjan ja odottelee nyt maakuntarajan siirtoa etelämmäs.

Jukka

jii

porot lahtipenkissä. Noh. (Maa)kuntauudistus! Kutkuttava veto lahtikaupungin rullaluistelijoilta!

Jorma, chcc

s.i.m

Onnittelut lahtelaisille jo toisesta Lappisarjan mestaruudesta! Olette osoittaneet kyvykkyytenne toimia kunnon lappilaisina ja pohjoisen elämäntyylin edustajina siellä etelässä.

Pelinne on aivan yhtä kamalan näköistä kuin meilläkin ja rankka huumori ajaa usein kyyneleen jopa katsojan silmäkulmaan. Alituisesta riitelystä ja valittamisesta huolimatta voittaja on joka vuosi selvinnyt ilman fyysistä kontaktia. Olemme yhdessä nauraneet mahamme kipeiksi ja reilusti olemme halanneet oli sitten kyseessä pelaaja tai pelaajatar. Kiitokset vielä teille osallistumisestanne, olette ehdottomasti aina tervetulleita kaikkiin järjestämiimme tilaisuuksiin, seuraava on naapurin ja meidän tonttimme välisen ojan sillan vihkiäiset. Skumppa on jo jäähtymässä. Tervetuloa!

Terv. Yx Sepe

S.I.M