Kausi ohi, pillit pussiin

Teksti: 
Jermu Pöllänen
Juttutyyppi: 
Curlinglehden numero: 

Jälleen tuli yksi curlingkausi päätökseensä ja on aika ripustaa curlingkengät kesäksi naulaan. Tilalle hiipivät kesäiset harrastukset, kuten golf, suunnistus, kalastus ja rannalla loikoilu. Liian pitkäksi aikaa ei kannata jäädä laakereilleen lepäämään, sillä kesälläkin kannattaa ylläpitää ja jopa kehittää niin aerobista- kuin lihaskuntoakin - hikoilu maksaa itsensä takaisin tulevalla curlingkaudella varmasti! Ja johan se kausi alkoi joillakin taas hyvissä ajoin Leppävirralla...

Huippucurlingin osalta kaudesta ei jäänyt paljon käteen, joten kauden kohokohdaksi muodostui Seniorien ja Mixed Doubles -pelimuodon MM-kilpailut Vierumäellä. Loistava suomalaismenestys kotikisoissa sekä aktiivisen talkoohengen voimin hyvin järjestetyt kisat loivat turnaukseen mahtavan tunnelman. Toivottavasti tulevalla kaudella saamme jälleen nauttia myös mies- ja naismaajoukkueidemme hyvistä suorituksista.

Curlingratojen lukumäärän suhteen näyttäisi jälleen hieman paremmalta, kun uusia hankkeita on päässyt jo rakennusvaiheeseen. Näistä ja tulevan kauden muista ajankohtaisista asioista sitten lisää syksyn ensimmäisessä lehdessä - jo muutaman kuukauden kuluttua ;-)

Hyvää kesää kaikille,
Jermu