Vierumäen MM-kisat menestys

Vierumäellä järjestetyt Seniorien ja Mixed Doubles MM-kisat olivat menestys niin järjestelyiltään kuin myös suomalaisten joukkueiden peliesityksen osalta! Vierumäki todettiin jälleen kerran toimivaksi ja kompaktiksi kisa-areenaksi, ja erikseen kiitettiin myös kisajäiden huippuluokkaa. Viimeksi mainitusta kiitos kuuluu tietysti kaikille jääryhmään kuuluneille, jotka tekivät huikean työn huolimatta jääntekoa alussa kohdanneista vaikeuksista! Kiitokset myös vielä kerran kaikille vapaaehtoisille, jotka omalta osaltaan tekivät näistä kisoista onnistuneet - olitte mukana tekemässä suomalaista curlinghistoriaa!!

Suomen edustusjoukkueet, Mauno Nummilan ja Helena Timosen johtamat seniorijoukkueet sekä Anne Malmin ja Jussi Uusipaavalniemen muodostama Mixed Doubles -joukkue, suoriutuivat omasta urakastaan loistavasti ja ylittivät varmasti kaikki odotukset! Onnittelut vielä kertaalleen Annelle ja Jussille hopeamitalista - mahtava suoritus!! Mixed Doubles -pelimuoto osoittautui myös erittäin mielenkiintoiseksi ja sai varauksetonta kiitosta kaikilta osallistuneilta joukkueilta! Voimme siis suunnitella arvokisojen järjestämistä tulevaisuudessakin!

Suomalainen olympiaedustus vaakalaudalla

Kuten kaikki aktiivit tietävät, Suomi ei kevään MM-kisoissa päässyt saalistamaan tärkeitä olympiapisteitä sen paremmin miesten kuin naistenkaan puolella. Kun miesten MM-kisat olivat vielä erittäin tasaiset ja ns. "pienet" ja "uudetkin" curlingmaat saavuttivat pisteitä ehkä odotettua enemmän, on Suomen tilanne erittäin vaikea. Ja koska vielä niin naiset kuin miehetkin ovat tulevissa EM-kisoissa B-sarjassa, vaatii se molemmilta joukkueilta täydellistä suoritusta, jotta olympiapaikka Vancouverin kisoihin voitaisiin vielä saavuttaa... Mutta niin kauan kuin on aikaa ja mahdollisuuksia, on toivoakin!! Joten tsemppiä niin Annen kuin Kallenkin joukkueelle - nyt KAIKKI PELIIN!!

Suomalaisen curlingin juhlavuosi jatkuu!!

Tänä keväänä on vietetty Suomen Curlingliiton 30-vuotissyntymäpäivää, ja tämän vuoden olen jo aiemminkin nimennyt Suomalaisen Curlingin Juhlavuodeksi!! Vaikka kaikilla ei ollutkaan mahdollisuutta osallistua liiton 30-vuotisjuhliin, voi tätä juhlavuotta juhlia esimerkiksi osallistumalla loppuvuoden aikana pidettäviin kansallisiin turnauksiin, joita on nyt entistä enemmän! Leppävirran turnaus kesäkuussa, Loimaan Country Curling elokuussa, Kangasniemen turnaus syyskuussa ja Ranualla loka-marraskuun vaihteessa järjestettävä Porocup ovat mainioita juhlavuoden tilaisuuksia!! Tulkaa siis mukaan juhlimaan!!

Nyt toivotan kaikille hauskaa ja lämmintä kesää - pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!!