Terveiset EM-kisoista!

Teksti: 
Olli Rissanen
Juttutyyppi: 
Curlinglehden numero: 

Yksi kauden kohokohdista, curlingin EM-kisat on pelattu, ja allekirjoittaneella oli taas paikanpäällä kunnia edustaa Suomen Curlingliittoa niin kansainvälisissä kokouksissa kuin kisa-areenallakin! Lopputulos ei joukkueidemme osalta ollut ehkä odotusten mukainen, vähiten varmasti joukkueidemme itsensä mielestä, mutta haluan silti kiittää niin Annen kuin Kallenkin johtamaa edustusjoukkuetta kunniakkaasta esiintymisestä!! Nyt on vain jaksettava puurtaa eteenpäin kohti uusia haasteita ja uskottava uuteen nousuun!!!:)

Kansainvälisten liitojen samoin kuin eri projektejamme koskevat kokoukset sujuivat sen sijaan erinomaisesti, ja iloisimpana tuloksena oli Maailman Curlingliiton (WCF) päätös myöntää korotonta lainaa Hyvinkään curlinghallihankkeeseen! Toivottavasti tämä päätös edesauttaa ratkaisevasti myös muiden rahoituspäätösten pikaista loppuunsaattamista. Myös tulevia MM-kisojamme koskevat palaverit olivat erittäin positiivisia, ja kiinnostus kisojamme kohtaan tuntuu ainakin Euroopassa olevan hyvinkin suurta. Ollaan siis yhdessä sankoin joukoin valmiit vastaanottamaan niin osallistuvat joukkueet kuin myös ulkomaiset vieraamme - tunnelmaa niin kentälle kuin sen ulkopuolellekin!!

Ensi vuonna EM-kisat käydäänkin sitten naapurimaassamme Ruotsissa, ja silloin tavoitteena voisikin olla mittavan kotimaisen fanijoukon saaminen paikanpäälle omia joukkueitamme kannustamaan!

Kiitos suomalaiselle curlingille!

Yksi curlingvuosi on jälleen päättymässä ja uusi odottaa jo oven takana... Tässä välissä on ehkä hyvä taas vaihteeksi pysähtyä miettimään, kuten tein itse yhtenä iltana EM-kisoissa skotlantilaisen ja hollantilaisen ystäväni kanssa, kuinka kiitollisia voimme olla niistä kokemuksista, joita tämän rakkaan lajimme parissa olemme saaneet. Yhdessä päädyimme siihen kiistattomaan lopputulokseen, ettemme koskaan olisi voineet saavuttaa sellaista ystävyyttä, kulttuurillista yhteyttä ja peli-iloa minkään muun lajin parissa kuin mitä curling on meille tarjonnut...

Omasta puolestani haluan jälleen kerran kiittää kaikkia suomalaisia curlingin harrastajia ja lajin parissa toimivia henkilöitä siitä, että olette olleet omalta osaltanne mukana viemässä eteenpäin Suomalaista Curlingia ja että itse olen saanut etuoikeuden edustaa sitä liittomme puheenjohtajana!

Toivotan teille kaikille Menestyksekästä Curlingvuotta 2008!!!!